05 / 05 / 2024

arnavutköy yıkım

arnavutköy yıkım

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy'deki gecekondu yıkıldı!

İstanbul Arnavutköy'de 1 polisi şehit eden saldırganın öldürüldüğü gecekondu belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Gecekondudan geriye moloz yığınları kaldı.

Arnavutköy'de ruhsatsız binaların yıkımına başlandı!

Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü yolu gibi projelerin odak noktası Amavutköy'de arsa fiyatları 2 yılda 10 kat arttı. İlçedeki ruhsatsız binalar yıkılmaya başlandı..

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy’de tehlikeli bina yıkımı kameralara takıldı!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir binadaki yıkım anları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yıkım sırasında operatör hiçbir güvenlik önlemi almadan kepçeye yer açmak amacıyla balyozla beton ile kiremitleri kırdı.

Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi 11.2 milyon TL'ye yaptırılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi yapım işini üst hakkı kullanım karşılığı ihale edecek. Son teklif verme tarihi 16 haziran 2016 olan kültür merkezi yapım işinin bedeli 11 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul Arnavutköy'de kaçak binaların yıkım işi ihale ediliyor!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi 2010 ve 2011 yılında olan kaçak binaların yıkım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

İnönü Stadı'nın temsili yıkımı 2 Haziran saat 19.03'te yapılacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü stadı olan İnönü Stadı, 27 Kasım 19947'den beri hizmet veriyor. Stadın temsili yıkımı 2 Haziran Pazar günü saat 19.03'te gerçekleşecek...

Üsküdar'daki çeşmenin yıkım talimatına İBB karşı çıktı!

Üsküdar Çengelköy'deki çeşmelerin yıkım talimatını veren Üsküdar Belediyesi'nin ayıbına İBB son verdi

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

arnavutköy yıkım Haberi

arnavutköy yıkım

Arnavutköy'de kaçak olduğu belirlenen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik meydana geldi. 

Mynet'te yer alan habere göre; kaçak yapının yıkımı bu sabah saatlerinde düzenlendi. Adnan Menderes Mahallesi, Sultan Çelebi Mehmet Caddesi üzerindeki 2 katlı bina ile ilgili yıkıma karar verildi. Yıkıma başlamak için çok sayıda zabıta, polis ve çevik kuvvet ekibi yıkımın yapılacağı bina önünde hazır bulundu. Binanın alt katında bulunan 2 dairede 3 ailenin yaşadığı ve evdeki eşyaların tahliye edilmediği belirlendi.

Bina sahipleri ve mahalle sakinlerinin uzun uğraşlarının ardından alt katlara dokunulmadan binanın üst katında bulunan kaba inşaatın yıkım işlemi, yıkım ekiplerince düzenlendi. Binada oturduğu ortaya çıkan aileler ve çocuklarının gözyaşları eşliğinde izlediği yıkım sırasında zaman zaman gergin anlar da...