29 / 04 / 2024

Arnavutköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy'deki bazı Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.



İstanbul'un toplam 39 ilçesi için hazırlanan imar planları ve plan tadilatları ile ilgili yaptığı çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 3194 Sayılı Kanunun 8.maddesine göre ilan edilen ve pek çok kişi tarafından da araştırılan imar planları ve plan tadilatları geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

İBB'nin resmi web sitesinde geçtiğimiz günlerde Kadıköy, Tuzla, Maltepe, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Zeytinburnu,  Arnavutköy imar planı ve plan değişiklikleri de yayımlandı.

Arnavutköy ilçesi, Derbent Mevkii, Bolluca Deresi ve Yakın Çevresi ile İmrahor, Durusu Balaban, Boyalık, Deliyunus Çiftliği, Hadımköy Merkez, Sanayi, Yeşilbayır Bölgesi, Merkez ve Çevresi, Ömerli Deliklikaya, Tayakadın Köyü Nazım Planına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı 7 Kasım 2022 tarihinde askıya çıkarıldı.

Arnavutköy deki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy ilçesi, Derbent Mevkii, Bolluca Deresi ve Yakın Çevresi ile İmrahor, Durusu Balaban, Boyalık, Deliyunus Çiftliği, Hadımköy Merkez, Sanayi, Yeşilbayır Bölgesi, Merkez ve Çevresi, Ömerli Deliklikaya, Tayakadın Köyü Nazım Planına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı 6 Aralık 2022 tarihinde askıdan inecek.

İBB'nin resmi web sitesinde yayımlanan İstanbul imar planları ve plan tadilatları ile ilgili detayları merak edenler herkes söz konusu plan ve plan tadilatlarına istediği an ulaşabiliyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 3194 Sayılı Kanunun 8.maddesine göre yayımlanan imar planlarını ve plan tadilatları her an sorgulanabiliyor. Plan ve plan tadilatlarını sorgulamak isteyen vatandaşlar plan ölçeği, plan türü, mahalle, ilçe ilana çıkış tarihi ve ilan bitiş tarihleri ile sorgulama yapabiliyor. 

Dosya No92631
Tasdik Tarihi12.11.2021
İlçeARNAVUTKÖY
Mahalleler 
Pafta 
Ada 
Parsel 
Plan TürüTadilat Planı
Plan Ölçeği1/5000
AçıklamalarArnavutköy ilçesi, Derbent Mevkii, Bolluca Deresi ve Yakın Çevresi ile İmrahor, Durusu Balaban, Boyalık, Deliyunus Çiftliği, Hadımköy Merkez, Sanayi, Yeşilbayır Bölgesi, Merkez ve Çevresi, Ömerli Deliklikaya, Tayakadın Köyü Nazım Planına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı. ŞEHİR PLANLAMA
İlana Çıkış Tarihi07.11.2022
İlan Bitiş Tarihi06.12.2022

 

Plan tadilatı için tıklayın 

Sancaktepe'deki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

 Pendik Dumlupınar ve Orta mahallelerindeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

Tuzla Aydıntepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği plan notu askıda!

Esenler'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Şişli Meşrutiyet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi'deki 240 bin metrekarelik alanın imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!


Geri Dön