02 / 05 / 2024

Arsa almak isteyenler dikkat! Ankara'da 82 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satılacak!

Arsa almak isteyenler dikkat! Ankara'da 82 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni bir arsa sahibi olmak isteyenler tarafından araştırılan Aralık 2022 ihale ilanlarını peş peşe yayımladı. Satışa çıkarılan arsalar arasında başkent Ankara'daki konut imarlı arsa da bulunuyor. 



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Aralık ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de başkent Ankara'da arsa satacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden yayımlamış olduğu ilana göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa başkent Ankara'nın Polatlı ilçesinde yer alıyor. 

Arsa almak isteyenler dikkat! Ankara da 82 bin 500 TL ye konut imarlı arsa satılacak!

Satışa çıkarılan konut imarlı arsa Yassıhüyük Köyü'nde yer alıyor. Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesindeki bilgilere göre satış ihalesi 21 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Yine söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre satışa sunulan konut imarlı arsanın satış ihalesi saat 10:50'de gerçekleştirilecek.


Geri Dön