28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

Milli Emlak'tan 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

Milli Emlak'tan 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı...



Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni bir arsa almak isteyen yatırımcıların merakla takip ettiği arsa ve arazi ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlıyor.

Paylaşılan bilgilere göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merak edilen ve araştırılan Temmuz 2023 ihaleleri arasında 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak tan 23 bin 500 TL ye konut imarlı arsa fırsatı! Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

Arama motorlarında da sık sık araştırılan söz konusu ihaleler kapsamında 23 bin 500 TL'ye satışa çıkarılan konut imarlı arsa KDV'den de muaf olmasıyla dikkat çekiyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu konut imarlı arsa Konya Karatay'da bulunuyor. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 232,52 metrekare olarak açıklandı. Merakla beklenen satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan ve KDV'den muaf olmasıyla dikkat çeken bu konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte yatırımcıların merakla beklediği o ihale ile ilgili detaylar...


Geri Dön