28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın... İşte o ihale ilanı ile ilgili detaylar...



Milli Emlak Genel Müdürlüğü internet üzerinden arka arkaya yayımladığı arsa ve arazi ihaleleriyle yatırımcıların da dikkatini çekmeye devam ediyor. Verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini de tek tek yayımladı.

Yatırımcıların dört gözle beklediği ihale ilanları ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 57 bin 405 TL'ye satışa çıkardığı konut imarlı arsanın ihale tarihi de merak ediliyor. Satışa çıkarılan arsa konusu arazi Kayseri Akkışla'da yer alıyor.

Milli Emlak tan 57 bin 405 TL ye konut imarlı arsa fırsatı! Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

Muhammen bedeli 57 bin 405 TL olarak açıklanan arazi KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı konut imarlı arsanın yüz ölçümü 520,05 metrekare şeklinde açıklandı. Kayseri'de bulunan arazinin satış ihalesi 5 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan 57 bin 405 TL olarak açıklanan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı?


Geri Dön