01 / 05 / 2024

Milli Emlak'tan 55 bin 310 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 55 bin 310 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 55 bin 310 TL'ye konut imarlı arsa satacak.



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin dört gözle beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de Trabzon'da konut imarlı arsa satışı gerçekleştirecek.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde arsa arkaya yayımlanan ilanlar kapsamında 55 bin 310 TL muhammen bedelle satışa sunulan konut imarlı arsanın ihale tarihi de açıklandı.

Milli Emlak tan 55 bin 310 TL ye konut imarlı arsa fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin radarına giren Nisan 2023 ihale ilanlarına bir yenisini ekleyen Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu arsa ve araziler KDV'den muaf olduğu için yatırımcıların da dikkatini çekiyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün Nisan 2023 ihaleleri kapsamında yalnızca 55 bin 310 TL'ye satışa sunduğu konut imarlı arsa Trabzon ili Akçaabat ilçesinde bulunuyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 502,91 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu bilgilere göre, satışa sunulan konut imarlı arsanın ihalesi 26 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Trabzon ili Akçaabat ilçesinde yer alan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...


Geri Dön