23 / 07 / 2024

Arsa almak isteyenlere müjde! DSİ’den satılık arsa! Bu fırsatı sakın kaçırmasın! İşte detaylar!

Arsa almak isteyenlere müjde! DSİ’den satılık arsa! Bu fırsatı sakın kaçırmasın! İşte detaylar!

Mülkiyeti DSİ’ye ait olan 46 adet tarım arazisi, satışa çıkarıldı. İşte merak edilen detaylar!




  • İhale 10 Şubat 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. Şartname ve teklif Mektubunu alabilmek için geçici teminatın yatırılması gerekir.
  • Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait, Antalya İli sınırları içinde bulunan aşağıda niteliği yazılı taşınmazlar, 2886 sayılı yasa, DSİ Genel Müdürlüğüne ait Taşınmaz Mal Satışı ve Kiraya Verilmesine Ait Yönetmelik ve 11.09.2018 tarih ve 2018/8 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi hükümleri çerçevesinde Kapalı Teklif Usulü ile satışa sunulacaktır.
  • İsteklilerin Kapalı teklif Usulü ile yapılacak olan ihale katılım sağlamak için, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen hükümlere sahip olmaları ve geçici teminatın DSİ 13. Bölge Müdürlüğünün Ziraat Bankası Çallı Şubesi TR72 0001 0021 4858 4826 1050 13 İBAN nolu hesabına yatıracakları geçici teminat makbuzları ile birlikte, DSİ 13.Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğünden verilecek olan Satış işlemleri ile ilgili şartname ve Teklif Mektubunu doldurup, 10.02.2023 tarihi 12:30' a kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri istenmektedir.
  • Tüzel kişilerde de kanuni ikametgâh sahibi olunmalı, tebligat için Türkiye’de adres göstermesi, Tüzel Kişiliğin sirküleri ve tüzel kişilik namına katılacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösteren noter onaylı vekâletname ve Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden ya da siciline kayıtlı olunan Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri resmi bir makamdan Tüzel Kişiliğin siciline kayıtlı ve halihazırda faaliyette bulunduğuna dair bir belge ile ihaleye ortak girişim halinde başvurulacak ortakların ise noterler tarafından onaylı ortak girişim belgesini ve ortaklar tarafından imzalanmış ortaklık sözleşmesiyle başvuru yapmaları, ortaklık namına teklifte bulunacak kişilerin ortaklığı temsile yetkili olduklarına dair noter tasdikli vekâletname ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmez.
  • Satışa çıkarılacak olan arsaları ilan,gov.tr’den öğrenebilirsiniz.

Hisseli yere ev yaparsam ne olur? Hisseli tapulu daire almak sorun olur mu?

İŞKUR peş peşe duyurdu! Hastane ve huzurevlerine acil personel aranıyor! Başvuruları kaçıran üzülür!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön