03 / 05 / 2024

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı!

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin o ilçeyi 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı...



Piyasalarda sert rüzgarların estiği şu günlerde yatırımcılar da yönlerini arsaya kaydırdı. Türkiye'de özellikle 2023 yılının Ocak ayından sonra arsa satış hacminde en yüksek seviyelere ulaşılırken, geçtiğimiz sene ise konut dışı satışlarda' yüzde 58.44'lük oranla resmen yeni bir rekor kırıldı.

Konut fiyatlarının yüksek olması arsa ve arazinin yıldızını giderek daha da parlatırken yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler de hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Arsa ve arazi yatırımları ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı https://twitter.com/muratguItekin üzerinden yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

'Size bir tüyo vereyim' diyen Murat Gültekin paylaşımında "Afyonkarahisar ili, Dazkırı İlçesi. Muhteşem gelişmeler projeler var.  Sanayi ve konut imarlı arsalar şu an çok uygun. İlçe merkezi etrafına göz atın." ifadelerini kullandı.

Murat Gültekin'in paylaşımı şu şekilde:

Size bir tüyo vereyim. 

Afyonkarahisar ili 

Dazkırı İlçesi

Muhteşem gelişmeler projeler var. 

Sanayi ve konut imarlı arsalar şu an çok uygun.

İlçe merkezi etrafına göz atın…

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık nasıl yapılıyor? Eski bankacı farkı açıkladı!

Bu hafta temettü ödeyecek şirket! 22-26 Nisan 2024  temettü listesi

Müteahhitlerin yüksek kat sevgisi tehlike saçıyor! Mimar isyan etti!


Geri Dön