27 / 06 / 2024

Arsa yatırımın yıldızı giderek daha da parlıyor!

Arsa yatırımın yıldızı giderek daha da parlıyor!

Ülkemizde son zamanların parlayan yıldızları arasında yer alan arsa yatırımları, yatırımcılar için de yükselen bir değer haline geldi.



Ülkemizde gayrimenkul sektörü, dinamik yapıları ve sürekli gelişen yatırım fırsatlarıyla dikkat çekmeyi sürdürüyor. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre bu alanda, özellikle arsa yatırımları, son senelerde yatırımcılar için yükselen bir değer haline geldi. Arsago, ülkemizde ve Kıbrıs'ta gelişmekte olan pazarlara odaklanarak, özellikle İstanbul ve Çanakkale projelerinde yatırımcılarına yüzde 800 ile 2000 arasında değer artışı sağlayarak arsa yatırımının potansiyelini de gözler önüne serdi.

Arsago, hem ülkemizde hem de Kıbrıs'ta gelişmekte olan pazarlara odaklanırken, Kıbrıs Geçitkale ve Tatlısu gibi bölgelerdeki projelerde yüzde 532'ye ulaşan eğer artışlarıyla yatırımcılara hem kısa hem de uzun vadeli karlı çıkış yolları sunuyor. 

Arsa yatırımın yıldızı giderek daha da parlıyor!

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektöründeki tüm dalgalanmalara karşı arsanın her gün daha da yükselen bir yatırım aracı olduğunu dile getiren Arsago Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak, “Arsago olarak, yatırımcılara güvenilir yüksek getiriler ve yaşam imkanı sağlama misyonunu benimsedik. İstanbul ve Çanakkale projelerimizde son beş yılda yüzde 800 ile yüzde 2000 arasında değer artışı sağlandı. Bu başarı, yatırımcılarımız için önemli kazançlar anlamı taşıyor. Sektördeki geniş bilgi birikimimiz ve stratejik yaklaşımlarımız ile yerli ve yabancı yatırımcılar için değerli bir yatırım kaynağı haline geldik” dedi.

Kıbrıs’taki projelerin de aynı başarı ile yatırımcıları mutlu ettiğine değinen Cüneyt Gazi Koçak, yeni pazarlar hakkında da şunları dile getirdi:  “Kıbrıs projelerimiz, yatırımcılarımıza yalnızca arsa satın alma fırsatı sunmakla kalmıyor, ayrıca değerli gayrimenkul yatırımı yapma şansı da veriyor. Özellikle Geçitkale Oasis 3 projesi, 1 oda 1 salon daire garantisi ile dikkat çekiyor. Bu proje, 2030'a kadar uzanan bir yatırım vaadiyle, yatırımcılara uzun vadeli ve güvenilir bir kazanç sunuyor. İlk iki etapta 125 adet garantili konut arsası sunulmuş olup, tapuları başarıyla teslim edildi. Söz konusu bu projeler, Kıbrıs'ın yükselen pazar değerini ve bölgedeki gayrimenkul yatırımlarının gelecekteki potansiyelini gösteriyor. Kıbrıs'ta yatırım yapmak, yüksek getiri potansiyeli ve stratejik lokasyon avantajlarıyla, yatırımcılarımız için oldukça cazip bir seçenek olmayı sürdürecek.”


YENİ HEDEF DUBAİ VE MONTENEGRO

Arsago, global gayrimenkul pazarında daha etkin bir rol almak için yatırımcıların da yeni gözdesi Dubai ve Montenegro pazarına açılma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Arsago, Montenegro ve Dubai gibi gözde pazarlara açılarak, küresel bir yatırım markası olarak konumunu güçlendirmeyi de  planlıyor.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Arsago'nun hedeflerinin yalnızca Türkiye ve Kıbrıs'ta değil, global çapta güvenilir bir marka olarak yatırım imkanları sağlamak olduğunu kaydeden Cüneyt Gazi Koçak, “Arsago’nun vizyonu, uluslararası arenada ülkemizin güvenilir iş yapısını temsil eden bir marka olmak üzerine kurulu. Arsago, müşterilerine sadece arsa satışı sunmakla kalmayıp, onları güçlü bir yatırım ekosisteminin parçası haline getirerek bir yatırım felsefesi sunmayı planlıyor. Yatırım yapma ve değer oluşturma konusunda global bir sembol olmayı hedefleyerek, Türkiye'den dünyaya yeni bir yatırım kültürü yaymayı planlıyoruz.  Bu kapsamda da Montenegro ve Dubai gibi yeni pazarlara giriş yapmak ve Kıbrıs'ta daha fazla büyümek gibi planlar da bulunuyor” diye konuştu.

 

Migros'ta fiyatlar yüzde 54 indirimle dibi gördü! Maret sucuk 109, tava peyniri 59 TL! 

BİM'de salı günü Omo Active Toz Deterjan 9 kg  329 TL, Yumoş yumuşatıcı 5 Litre 135 TL! BİM 11 Haziran aktül ürünler

İstanbul Arnavutköy'e 162 odalı otel geliyor!


Geri Dön