28 / 04 / 2024

Arsenal Divan Suites İstanbul G-Plus'ı tercih etti!

Arsenal Divan Suites İstanbul G-Plus'ı tercih etti!

Arsenal Spor Kulübü, Türkiye’de yaptığı konaklama sırasında Divan Suites İstanbul G-Plus’ı tercih etti. Arsenal, Türkiye’de konaklama tercihini Divan Suites İstanbul G Plus’ dan yana kullandı.



Arsenal Spor Kulübü, Türkiye’de yaptığı konaklama sırasında Divan Suites İstanbul G-Plus’ı tercih etti. Güneşli bölgesindeki en zengin ve en modern donanımlı alet parkına sahip olan Divan Suites İstanbul G-Plus, rejenerasyon için yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol salonu, 15 koşu bandı, 20 spinning ekipmanı, Cross trainer, Cross fit, profesyonel body building seti ve Spa alanı ile spor kulüplerinin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.


İngiliz futbol devi Arsenal, Türkiye’de konaklama tercihini Divan Suites İstanbul G Plus’dan yana kullandı. Otel; 120 Standart Oda, 6 Deluxe Oda, 10 Junior Suite ve 4 Corner Suite’ten oluşan 140 odasıyla misafirlerine en üst düzeyde konfor vaat ediyor. Her ayrıntının düşünüldüğü odalarda, misafirlerin rahat etmeleri için farklı tip ve ebatlarda yastıkların bulunduğu bir “yastık menüsü” yer alıyor. Konforlu ve ergonomik odalarında aynı zamanda son teknolojinin avantajlarından yararlanma olanağı da sunuluyor.


Divan Suites İstanbul G-Plus, konforlu odalarının ve üstün hizmet kalitesinin yanı sıra 2750 m2 alana kurulan tam donanımlı ve modern alet parkıyla kendi bölgesinin en büyük SPA ve spor merkezine de sahip. Göz alıcı mimarisiyle büyük beğeni toplayan spor merkezinde, rejenerasyon için Yarı olimpik yüzme havuz, basketbol salonu, 15 koşu bandı, 20 spinning ekipmanı, Cross trainer, Cross fit, profesyonel body building seti gibi hizmetler bulunuyor.


BSpa’da ise, Hamam, sauna, buhar odaları ve masaj terapi odaları yer alıyor.



Geri Dön