16 / 05 / 2024

Artaş İnşaat 2017'ye hızlı girecek!

Artaş İnşaat 2017'ye hızlı girecek!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yılın ilk 6 ayında Türkiye ekonomisinin istikrarlı bir çizgi yakalayacağını belirterek, "2023 hedeflerimize yaklaşırken, inşaat sektörünün temsilcileri olarak da bizlere büyük görev düşüyor. Bizler bu bilinçle yatırımlarımıza daha da ağırlık vere



Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yılın ilk 6 ayında Türkiye ekonomisinin istikrarlı bir çizgi yakalayacağını belirterek, "2023 hedeflerimize yaklaşırken, inşaat sektörünün temsilcileri olarak da bizlere büyük görev düşüyor. Bizler bu bilinçle yatırımlarımıza daha da ağırlık vereceğiz" dedi 


ARTAŞ 2017 yılına da hızlı girmeyi planlıyor. 2016 yılını hedeflerini yakaladıklarım belirten ARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Yeni Akile yaptığı değerlendirmede. "2017 yılının ilk altı avı ülke ekonomimizin istikrarlı çizgisini yakalayacağı ve devamında çok daha hareketli bir yıl olacaktır. İnanıyoruz ki; 2017 yılı Türkiye'nin içindeki hainlerden arınarak hedefleri doğrult usumla güçlü adımlarla ik'rieyecegi bir donemin başlangıcı olacaktır. 2023 hedeflerimize yaklaşırken, inşaat sektörünün temsilcileri olarak bizlere de büyük görev düşüyor Bizler bu bilinçle yatınmlanııııza daha da ağırlık vererek çalışmalarımıza dev am edeceğiz" ifadelerini kullandı. 


Bu yıl Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konudan Aîakeııt 4 ve Avrupa 

Office Alaşehir projelerine başladıkları nı hatırlatan Süleyman Çetinsaya. "2016 yılı içinde Avnıpa Konudan Kak? projemizi belirttiğimiz, tarihten önce tamamlayarak teslim ettik. Avrupa Reskience & Office Ataköy projemizin inşa çalışmalannda sona geldik ve teslime hazırlanıyoruz. Vadistanbul projesinin Bulvar etabının ofislerini tamamladık ve teslimlerine başladık. Projenin AVM, otel ve alışveriş 

caddesini de önümüzdeki 3 ay içinde tamamlayacağız. VadistanbuTun Park etabının da inşaatı ve satışları devanı ediyor. Yine ortak girişimlerle gerçekkştirdiğimiz Tema Istanlx.il projemiz de ise konut etabında satışlara devam ederken, diğer etaplardaki çalışmalarımızda hızla sürüyor. Tüm projelerimizde gerçekleşen satış rakamları da beklentilerimiz doğrultusunda ilerliyor" diye konuştu. 


BAŞAKŞEHIR'İN "Avrupa"lısından yılın son fırsatları


EMLAK Konut  GYO güvencesiyle, Artaş inşaat tarafından Başakşehircie inşaatı devanı eden Avrupa Konutları Başakşehiriie daireler hızla sahiplerini buluyor. Yılın son fırsatları kapsamında sunulan kamp.my.xii alternatif ödeme planlan oluşturulurken, daireler 384 bin 00 Tiden başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.


400 MİLYON LİRALIK YATIRIM 


Avrupa Konudan markasının tüm ayncalıklarını Başakşehire taşıyan Artaş inşaat, 72 bin 706 metrekare arsa üzerinde konumlandırdığı projeyi 400 milyon TLTik yatırımla hayata geçiriyor. Bugüne dek tüm projelerini yüksek standartlarda prestijli ve konforlu bir yaşam konseptiyle hayata geçiren Artaş inşaat, Avrupa Konudan Başakşehir projesini de aynı yaklaşımla geliştiriyor. 


VADE FARKIYLA TAKSİTLENDİRME 


Emlak Konut GYO desteğiyle yapılan yeni kampanyada, yüzde 5 peşinat avantajı sunuluyor. Yüzde 12,5 tutarındaki ilk ara ödeme Mayıs 2017Üe, yüzde 123 tutarındaki ikinci ara ödeme Eylül 2017de ekleniyor. Kalan tutar ise 60 veya 120 aya kadar İt)EK oranında vade oranıyla taksidendiriliyor. 

Yılın son fırsatlarının sunulduğu projede, yüzde 35 peşinat, kalanı Haziran 2017de ödeme seçeneği de alternatif olarak sunuluyor.


124 METREKAREDEN BAŞLIYOR 


2+1,3+1,4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede 941 daire ve 27 ticari ünite bulunuyor. Tamamı geniş ve ferah dairelerden oluşan projede 124 metrekareden başlayan 2+1,162 metrekareden başlayan 3+1,200 metrekareden başlayan 4+1 ve 277 metrekareden başlayan 5+1 daire seçenekleri yer alıyor.Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktalan arasında yer alan Avrupa Konudan Başakşehirde teslimlerin 2017 nin son çeyreğinde yapılması hedefleniyor. 


İnşaat son hızla sürüyor 


BAŞAKŞEHİR Avrupa Koııutlanrida inşaat hızla devanı ediyor. Projede 4 bin 500 metrekarelik alan süs havuzlarından oluşurken projede bulunan iki adet sosyal tesis içerisinde kadın ve erkekler için ayrı tasarlanan kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, dinlenme alanları ve çocuk parkları yer alıyor. Projenin yanı başında yer alan park alanında ise tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, futbol sahası, dinlenme alanları ve yürüyüş parkurlannın yapılması planlanıyor. 


YATIRIMCI İÇİN DE KAZANÇ DOLU PROJE 


Başakşehir Avrupa Konudan projesiyle yatıruncılara da kazanç dolu bir gelecek sunduklarını belirten Avrupa Konudan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetiasaya, "Başakşehir İstanbul'un yeni yüzü. Avrupa Konudan Başakşehir projemiz; 3. Havalimanı, Sağlık Kent. Şehir Parkı, Kent Meydanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsünün bağlantı yollan ve metro gibi devlet yatırımı olan projelerin konumlandığı bölgede yer alıyor. Eğer kazanan bölgede konut alıcılarına Avrupa Konudan kalitesiyle kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyoruz" eledi.


Yeni Akit 


Geri Dön