28 / 04 / 2024

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Ataköy

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy projesinde ön talep süreci başladı. Rezidans daire seçeneklerinden meydana gelecek olan Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy projesinde satışların Nisan-Mayıs gibi başlaması planlanıyor.



Avrupa Konutları Ataköy projesi,  Artaş İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy'de ön talep süreci başladı. 


Airport Alışveriş Merkezi'nin yanında yükselecek olan Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy'de henüz projelendirme aşaması devam ediyor. 


Projelendirme aşaması tamamlandığında ruhsat alınacak olan Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy'de satışların Nisan-Mayıs gibi başlaması planlanıyor. 


Rezidans daire seçeneklerinden meydana gelecek olan Artaş İnşaat  Avrupa Konutları Ataköy  projesinde toplam arsa alanı 8 bin 796 metrekare olarak belirlendi. 


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy projesi, Kale Kilit arazisi üzerinde E5 karayolunda Londra Asfaltı Kuleli Mevkii'nde yer alacak. 


CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve metro ile metrobüse oldukça yakın mesafede yer alacak projenin yanı sıra bölgede MFA İnşaat Ataköy Towers, Timur Gayrimenkul Nef Ataköy 22 ve Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38 ile Selenium Ataköy projeleri bulunuyor. 


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy!


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com


projeye sor



Geri Dön