02 / 05 / 2024

Artaş İnşaat Ispartakule'de 715 konutla erken teslimde!

Artaş İnşaat Ispartakule'de 715 konutla erken teslimde!

Altı yılda 6 bin 300 konutu teslim eden ve bu süreç boyunca gerçekleştirdiği erken teslimlerle dikkat çeken Artaş İnşaat,   Ispartakule projelerinde de erken teslim geleneğini sürdürüyor



Altı yılda 6 bin 300 konutu teslim eden ve bu süreç boyunca gerçekleştirdiği erken teslimlerle dikkat çeken Artaş İnşaat,   Ispartakule projelerinde de erken teslim geleneğini sürdürüyor. Ispartakule 1 'de 385, Ispartakule 2 'de 330 olmak üzere toplam 715 konutun anahtar teslim töreni bu akşam gerçekleştiriliyor. Törene Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ve Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman çetinsaya katılacak.
Yılsonuna doğru teslim edileceği belirtilen Avrupa Konutları Ispartakule 1 ve Ispartakule 2 projeler de teslimlerin bu ay başladığını açıklayan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman çetinsaya, “Firmamızın çatısı altında bu zamana kadar tüm projelerimizi söz verdiğimiz tarihten erken teslim ettik. Ispartakule 'deki iki projemizde de aynı geleneği devam ettiriyoruz ” diye konuştu.


Geri Dön