07 / 05 / 2024

Artaş Maslak Eclipse Evleri'nde 307 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Artaş Maslak Eclipse Evleri'nde 307 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Eclipse Maslak

Artaş Grup’un Maslak’ta inşasına başladığı Eclipse Maslak’ta avantajlı fiyatlar yıl sonuna kadar devam ediyor. Yoğun ilgiyle satışların devam ettiği projede satışa sunulan dairelerin %63’i sahiplerini buldu.




Avrupa Konutları markasının kalitesini ve ayrıcalıklarını  Eclipse Maslak  projesiyle Maslak’a taşıyan Artaş Grup, avantajlı fiyatları yıl sonuna kadar devam ettiriyor.

Proje özelliklerine kıyasla ekonomik oranlarda tutulan projenin 307.000 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarına ek olarak alternatif ödeme planları sunuluyor.

Konut bloklarının temellerinin atılmasıyla birlikte inşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede 60 aya kadar %0,77, 120 aya kadar ise %0,80 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Eclipse Maslak'ta 54 metrekare ile 232,92 metrekare arasındaki konutların fiyatları 307 bin TL ile 1 milyon 753 bin TL arasında değişiyor.

Ön satışlarda yaşanan yoğun talebin ardından resmi satışların da aynı ilgiyle karşılandığı Eclipse Maslak projesinde ilk etapta satışa sunulan dairenin yüzde 63’i sahiplerini buldu.

Ayrıcalıklı özellikleri ve konumuyla dikkat çeken ve “gölgede bırakan” anlamına gelen “Eclipse” markasıyla lanse edilen proje, 550 konut, 44 ofis ve ticari alandan oluşuyor.

Avrupa Konutları’nın estetik mimarisi ve özellikleriyle dikkat çeken Eclipse Maslak, Maslak’ın genel karakteristiğine uyum sağlarken, özgün mimarisiyle ve Avrupa Konutları markasının ayrıcalıklarıyla farklılık kazanıyor.

1+0’dan 4+1’e kadar çeşitli büyüklüklerde ve tiplerde daire seçeneklerinin sunulduğu projede 54 ile 232 metrekare arasında değişen daireler yer alıyor.

MASLAK’TA BALKON KEYFİ

Geleneksel ve modern mimarinin birleştirildiği Eclipse Maslak’ta unutulmaya yüz tutmuş balkon keyfi yeniden hayat buluyor. Kesintisiz İstanbul ve Kemerburgaz Ormanı’na hakim manzaralı daireleriyle Maslak’ta ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunan Eclipse Maslak, bölgenin en özel konumunda yer alıyor.

22 bin metrekare alana inşa edilen Eclipse Maslak finans dünyasına, ülkenin en başarılı kurumlarının yönetim merkezlerine, İstanbul’un renkli yaşam alanlarına ve vazgeçilmez Boğaziçi’ne komşu bir noktada bulunuyor.

SOSYAL YAŞAM ALANLARIYLA DA AYRICALIKLAR SUNUYOR

Avrupa Konutları markasının en büyük ayrıcalıklarından olan geniş sosyal yaşam alanlarının Eclipse Maslak’da da uygulanıyor.

Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odasının yer aldığı spor tesisinde hobi salonu ve oyun alanları da yer alıyor. Proje bünyesinde yer alan restoran, kafe ve market alanları da projenin önemli noktalarından.

7/24 kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, uzman güvenlik personeli, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, görüntülü intercom sistemi, yangın ve duman alarmı gibi özelliklerin sunulduğu proje üstün güvenlik hizmetleriyle de fark oluşturuyor.

0212 285 44 54

projeye sor



Geri Dön