02 / 05 / 2024

Artea Bahçeşehir nerede? Artea Bahçeşehir fiyat listesi! 

Artea Bahçeşehir nerede? Artea Bahçeşehir fiyat listesi! 

Artea Yapı tarafından inşa edilen Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Artea Bahçeşehir fiyat listesi...



Artea Bahçeşehir projesinde yer alan 5.5+1 dubleks villalar, brüt 240 metrekare, net 155 metrekare büyüklüğe sahip. Artea Bahçeşehir projesi, İstanbul Avrupa Yakası'nın gözde lokasyonu Bahçeşehir'de yükseliyor. 

Projedeki 5.5+1 tripleks villaların net büyüklüğü 240 metrekare, brüt büyüklüğü ise 327 metrekare olarak tasarlandı. 

Artea Bahçeşehir nerede? Artea Bahçeşehir fiyat listesi! 

Artea Bahçeşehir projesi ile ev sahiplerine bahçeden eve girebilecekleri, yeşilin tüm tonlarının gözleri kamaştıracağı, çocukların bahçede oynarken ailelerin de onlarla vakit geçireceği, doğayı ve lüksü villa konforunda harmanlayan bir yaşam sunuluyor. 

Bahçeli ve az katlı ev konseptini şehrin merkezinde yaşatan Artea Bahçeşehir projesi, bölgenin en yeşil alanında hayata geçiriliyor. 

En son insaat teknolojisinin, kaliteli yapı malzemelerinin, birinci sınıf isçiligin ve modern mimari tasarımın birleştiği A+ konfor anlayışı ile inşa edilen projede, yatay mimarı konsepti esas alınıyor.

Artea Bahçeşehir nerede? Artea Bahçeşehir fiyat listesi! 

Yerden ısıtmalı ve yüksek tavanlı daireler, sahiplerine özel olan bahçe alanları ile vadi manzarası ve doğa manzarasını bir araya getiriyor. 

Artea Bahçeşehir, 26 bin metrekarelik bir proje alanında inşa ediliyor. 

Proje, Bahçeşehir'e 3 kilometre, Akbatı AVM'ye 3 kilometre, Hastane'ye 3,2 kilometre, Esenyurt Gişelere kilometre, Atatürk Havalimanı 16 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre, Hadımköy Gişelere 3,9 kilometre, Büyükçekmece Marina'ya 14 kilometre, Beylikdüzü West'e 21 kilometre, TÜYAP Metrobüse 12 kilometre, Güzelce Marina'ya 31 kilometre, Mall Of İstanbul'a 19 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Artea Bahçeşehir fiyat listesi 19 Mart 2023 

Artea Bahçeşehir projesinde yer alan 5.5+1 villalar 14 bin 800 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satışta. 

Projede, yüzde 1 KDV fırsatı sunuluyor. 

Web: http://arteabahcesehir.com/

Tel: 0 212 544 1 544 

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Nidapark Çankaya nerede? Nidapark Çankaya fiyat listesi!

Fu Idealife'ta satışlar başladı! Lansmana özel yüzde 40 vade 3 ay taksit fırsatıyla!

 


Geri Dön