22 / 05 / 2024

ARTEK İnşaat Konya'da sanayi alanı projesine imza attı!

ARTEK İnşaat Konya'da sanayi alanı projesine imza attı!

ARTEK İnşaat ve ARG Gayrimenkul İşbirliğinde Konya BÜSAN Sanayi Bölgesi'nde kurulacak olan Artar5 sanayi sitesi projesi 2014 ilk çeyreği itibariyle teslim edilmeye başlanacak. Proje talep ve ihtiyaçlara yönelik planlanıyor..



Konya inşaat sektörünün deneyimli ve yenilikçi firmalarından ARTEK İnşaat ve ARG Gayrimenkul, Konya sanayisinin en gelişmiş bölgesi olan BÜSAN Sanayi Bölgesi'nde çok özel bir projeye imza atıyor. 


Hilton Garden İnn Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısı Özbey A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Özbey, ARTAR5 Genel Müdürü Mustafa Oraner, AKTAR5 Proje Koordinatörü Nuri Koçak 'ın katılımı ile yapıldı. 


Toplantıda konuşan Nuri Koçak, "Sadece bir iş alanı olmanın ötesine geçen ARTAR5, fabrika binaları, imalathane ve ticari alanların yanı sıra, spor bölümleri, yeşil alan ve parklarıyla da benzersiz bir proje 2014 ilk çeyreği itibarıyla teslim edilmeye başlanacak. ARTAR5 Sanayi Sitesi 462 bin TL' den iki buçuk milyon TL' ye kadar fiyatlarla satışa sunuluyor" dedi. 2000'li yıllardan itibaren hem kent içi, hem de kent çevresinde önemli projelere imza attıklarını belirten Koçak, "ARTEK İnşaat ve ARG Gayrimenkul, ARTAR5 Sanayi Sitesi'yle Konya iş çevresine kalite ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Profesyonel ekipler tarafından, tamamen kullanıcıların talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak planlanan ARTAR5 Sanayi Sitesi'nde, fabrika alanlarının metrekarelerinden, ticari alanların iç dizaynlarına kadar her ayrıntı üzerinde titizlikle çalışıldı. ARTAR5 Sanayi Sitesi'ndeki her özellik taviz verilmeden, iş yeri sahiplerinin sorun yaşamadan yıllarca kullanabilmeleri için tasarlandı. Cephe estetiklerinden, sorunsuz otoparklarına kadar özgün tasarımla yepyeni bir sanayi sitesi anlayışı getiren ARTAR5, Konya 'nın sanayi sitelerinde ilk defa çelik çatı sistemini de uygulayan oldu. Yaklaşık 170 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan ARTAR5 Sanayi Sitesi'nde 75 bin metrekarenin üzerinde fabrika taban alanı, 17 bin metrekarenin üzerinde de ticari alan bulunuyor. ARTAR5'in en önemli özelliklerinden biri olan sosyal tesislere ise, 12 bin metrekare yeşil alan üzerinde yaklaşık 12 bin metrekareye yakın kapalı alan planlandı. ARTAR5, Konya iş dünyası için çok önemli bir noktada, çevre yollarının kesiştiği noktada, BÜSAN Sanayi Bölgesi ile Organize Sanayi Bölgesi arasında ve Aslım Caddesi üzerinde yer almakta" dedi.


Haberdar (Konya)


Geri Dön