29 / 04 / 2024

Artev Global Bodrum Royal Heights örnek daire!

Artev Global Bodrum Royal Heights örnek daire!

Firma: Artev Global

Proje: Bodrum Royal Heights

Artev Global Bodrum Royal Heights örnek daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...




Royal Heights projesi Bodrum 'da inşa ediliyor. Proje Artev Global imzası taşıyor.


Artev Global Bodrum Royal Heights projesi kapsamında satış süreci devam ediyor.


Artev Global Bodrum Royal Heights örnek daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Artev Global Bodrum Royal Heights örnek daire bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Royal Heights Bodrum satılık konut tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 183 konut bulunuyor.


Artev Global Bodrum Royal Heights ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Royal Heights Bodrum fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 110 bin Euro 'dan;

2 oda 1 salon daireler 152 bin Euro 'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Bodrum Royal Heights fiyat listesi hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Bodrum Royal Heights ne zaman teslim?

Bodrum Royal Heights ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtını verebiliriz. Artev Global Bodrum Royal Heights örnek daire fotoğrafları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Artev Global Bodrum Royal Heights Projesi; Dolphin Park'a 8 dakika, Karia Port AVM'ye 5 dakika, Özel İskele'ye 1 dakika, Milas Bodrum Havaalanı'na 10 dakika, Milas merkeze ve Beçin Kalesi'ne 20 dakika mesafede yükseliyor.


Royal Heights projesinde; özel kameralı güvenlik sistemi, bilardo salonu, fitness salonu, Türk hamamı, 7/24 temizlik ve güvenlik, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu,  sauna, açık ve kapalı ala carte restoran, güzellik merkezi, 5 yıldızlı spa, aquapark,  açık yüzme havuzu,  özel iskele plajı, plaj diskotek-night club, su sporları,  cafe-bar, waffle point bulunuyor.


Telefon: 0252 525 21 95

Web adresi: http://www.artevglobal.net

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön