28 / 04 / 2024

Arthur & Miller “Kısa Dönemli Kiralama ” hizmeti veriyor!

Arthur & Miller “Kısa Dönemli Kiralama ” hizmeti veriyor!

Arthur&Miller Real Estate, başta İstanbul olmak üzere belirli bir süre yerleşmek amacıyla Türkiye'ye gelen yabancılara, kısa dönemli kiralama hizmeti sunuyor



Arthur&Miller Real Estate, başta İstanbul olmak üzere belirli bir süre yerleşmek amacıyla Türkiye'ye gelen yabancılara, kısa dönemli kiralama hizmeti sunuyor Arthur & Miller Real Estate, yurt dışından tatil yada çalışma amacıyla belirli süreliğine yerleşmek üzere Türkiye"ye gelen yabancıların, kiralık konut ve işyeri ihtiyaçlarına cevap vermek için œKısa Dönemli Kiralama hizmeti sunacak. İlk etapta İstanbul"daki portföyünü bu yönde geliştirme kararı alan Arthur&Miller, ilerleyen dönemlerde ise kısa dönemli kiralama hizmetini Türkiye geneline yaymayı hedefliyor.

Markalı gayrimenkul danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir üstün ve kaliteli hizmet anlayışı ile faaliyet gösteren Arthur&Miller Real Estate, yeni bir uygulama daha başlatıyor. Öncelikli olarak İstanbul"a belirli süreliğine yerleşmek üzere gelen yabancıların kiralık konut veya iş yeri ihtiyaçlarına çözüm sunmayı hedefleyen Arthur&Miller, bu amaçla bünyesinde ayrı bir birim oluşturdu.

Yeni kurduğu birimle, yabancılara œKısa Dönemli Kiralama hizmeti sunacak olan Arthur&Miller, ilk etapta İstanbul"daki portföyünü bu yönde geliştirerek, gelen başvurular doğrultusunda eşyalı ya da eşyasız kiralık villadan, rezidans ve daireye kadar farklı alternatifler sunabilmeyi hedefliyor. Kısa dönem kiralık portföy seçeneklerinde geniş bir fiyat aralığı da sunmayı amaçlayan Arthur&Miller, bu doğrultuda hem üst gelir grubuna hem de öğrenci, turist, gezgin gibi daha düşük fiyatlarda kiralık konut arayan yabancılara hizmet verecek.

œKısa Dönemli Kiralama hizmetine ilişkin portföy sayısını kısa sürede 100"ün üzerine çıkaran Arthur & Miller, bu alanda en fazla seçeneği bir arada sunan marka olmayı hedefliyor. Firma, www.arthur-miller.us   adresinden sunduğu kısa dönemli kiralama portföyüne ek olarak İstanbul"u ve Türkiye"yi tanıtan bilgilere de yer verecek. Bu sayede yabancı müşterilerin kalacakları ülke hakkında genel bir bilgi sahibi olması da sağlanacak.  

Arthur & Miller Hakkında:

10 yılı aşkın süredir Türkiye"de gayrimenkul sektöründe hizmet veren Arthur&Miller'ın; merkez ofis dışında şu anda İstanbul ve   Ankara'da toplam 9 franchise ofisi bulunuyor. Hizmet kalitesi ve çeşitliliği ile sektörde fark yaratan Arthur & Miller, aynı vizyonu paylaşan, etik değerlere önem veren     girişimci adayları ile birlikte büyümeyi hedefliyor. Arthur & Miller, Türkiye'nin sosyal ve ekonomik olarak gelişmiş, nüfusun yoğun olduğu illerde ve turistik bölgelerde markayı temsil edecek bayilik ağı oluşturacak. 2011 yılında, artan ofis sayısı ile birlikte; ticari ve konut gayrimenkul hizmetlerinden, yabancı uyruklu müşterilerine yönelik gayrimenkul danışmanlık hizmetlerine, başta turistik bölgeler olmak üzere villa ve dairelere yönelik kısa süreli kiralama hizmetlerinden, gayrimenkul ile ilgili her türlü problemin çözümüne kadar geniş bir yelpazede, hedef bölgelerde daha çok müşteriye hizmet sunmayı amaçlıyor.

 


Geri Dön