02 / 05 / 2024

Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Artı tarafından kuruldu.



Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Artı tarafından kuruldu.

Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Her türlü yapı ve inşaat malzemelerinin toptan ve perakende alım satımını yapmak pazarlamak, imalat, ithal ve ihraç yapmak. b. Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve d. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat islerini anahtar teslimi taahhüt etmek. e. Her türlü nalbur işlerini yapmak. Her türlü inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edavatının imalatını ithalatını ihracatını perakende toptan satışını yapmak ihracat ve ithalatını yapmak . f. İnşaat malzemeleri, demir, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç tuğla, kiremit, seramik, çini fayans Karo, fayans mozaik mamulleri tuğla taş mermer yer döşemeleri boya nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı satımı imalatı ihracatı ithalatı ve üretimini yapma bayilikler ve mümessillikler almak kendine bağlı bayilikler kurmak. g. Şirketin kuruluş amacına uygun olarak yurtiçi ve yurtdışında toptan ve perakende satış yerleri kurmak, şubeleşmek, franchising sistemi kurmak, bayilikler almak ve vermek. h. Her türlü boya ve boya malzemelerinin, kimyevi maddeler, yapı kimyasalları, vernik ve incelticilerinin imalatını, toptan ve perakende ticaretini yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak i. Şirket konularıyla ilgili olarak iç ve dış piyasalardan, kamu, özel ve tüzel kişilerden kısa, orta ve uzun vadeli krediler alabilir. j. Şirket konusuyla ilgili olarak her türlü tesis, bina, fabrika v.s inşaatını yapabilir veya alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir yada iktisap edilen yerlerin restorasyon, tadilat, tamirat işlerini yapabilir.


Geri Dön