18 / 05 / 2024

Artılar Yapı Malzemeleri iletişim

Artılar Yapı Malzemeleri iletişim

Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Artı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışlarıyla hareketlik kazandı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ali Emre Bilgiç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında emlak piyasasının ticari gayrimenkullerde yaşanan talep artışlarıyla hareketlilik kazandığını dile getirdi.

Ev sahiplerine son dakika uyarısı: 'Emsaller değişti, enflasyon var' diye fahiş artışlar yapan yandı!

Maliye kira geliri konusunda ciddi bir denetime start verdi. Avukat Oğuzhan Aslan, X sosyal medya hesabından kira geliri denetimi ile ilgili paylaşım yaptı ve "Kiracıların yakasına yapışıp emsaller değişti, enflasyon var diye fahiş artışlar yapan ev sahipleri yandılar" dedi. İşte gelen yorumlar...

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Karakavak tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

TMB Başkanı Eren: Asgari ücret artışı üretim maliyetlerini artıracak, bu artışlar konut satış fiyatlarına da yansıyacak!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 zam çalışanları memnun ederken, işverenler üretim maliyetlerinin artacağından şikayetçi. TMB Başkanı Eren son bir yılda inşaat sektöründeki maliyet artışlarının önemli bölümünün işçilikten kaynaklandığını belirterek bu artışın konut fiyatlarına yansıyacağını söyledi

Bakan Murat Kurum açıkladı: Fahiş kira artışlarına çözüm!

Bakan Murat Kurum açıklama yaptı. Artan kira fiyatları için vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Kira artışları ile ilgili kararlar verildi. Yüzde 25’lik zam sınırı kalkacak mı? İşte tüm konuyla ilgili detaylar…

İkinci el oto fiyatları çıldırdı! Fiyat artışları durmak bilmiyor! Seçim sonrası da %20 artış bekleniyor!

Sıfır araç tedariğinde yaşanan sıkıntılar ikinci el araçlara olan talebi patlattı. Artan talep fiyat artışlarını da beraberinde getirirken, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra ikinci el oto fiyatlarının daha da artacağı tahmin ediliyor.

Maaşlara yapılan zam yeterli mi? Yoksa fiyat artışları daha çok mu olur? 10 kişiden 8’i bu soruya bakın ne cevap verdi?

Önce asgari ücret, sonra da emekli ve memur zamları açıklandı. Peki gelirler mi yüksek fiyat artışları mı? Türkiye’de 10 kişiden 8’i fiyatların daha fazla artacağını düşünüyor. Peki dünyada durum nasıl? 2023 için kimler umutlu, kimler umutsuz? İşte o araştırma sonuçları…

Artılar Yapı Malzemeleri iletişim Haberi

Artılar Yapı Malzemeleri iletişim

Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Artı tarafından kuruldu.

Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Her türlü yapı ve inşaat malzemelerinin toptan ve perakende alım satımını yapmak pazarlamak, imalat, ithal ve ihraç yapmak. b. Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve d. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...