15 / 05 / 2024

Gayrimenkul piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışlarıyla hareketlik kazandı!

Gayrimenkul piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışlarıyla hareketlik kazandı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ali Emre Bilgiç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında emlak piyasasının ticari gayrimenkullerde yaşanan talep artışlarıyla hareketlilik kazandığını dile getirdi.



Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak piyasası ile ilgili açıklamalar yaptı. Ali Emre Bilgiç açıklamasında geçen seneki durağanlıktan sonra emlak sektörünün bu sene canlandığını, özellikle ticari emlak projelerinde hareketlilik gözlendiğini dile getirdi.

İşte Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç'in konu ile ilgili o açıklamaları...

Bilgiçler Yapı tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, ticari gayrimenkullerin, konut piyasasına göre daha çok ilgi gördüğünü dile getirerek, yatırımcılar için mali istikrar sağladığını dile getirdi.

Gayrimenkul piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışlarıyla hareketlik kazandı!

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yüksek kira getirisi ve lokasyon avantajı sunan ticari gayrimenkullerin, daha fazla rağbet gördüğüne değinen Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, şöyle konuştu: "Yüksek kira getirileriyle beraber yatırımcısına mali istikrar sağlamış olan ticari gayrimenkuller, lokasyon avantajıyla beraber, sağlam bir gelir kaynağı durumuna geldi. Ayrıca enflasyonist ortamlarda güvenli liman şeklinde gösterilen ticari gayrimenkul yatırımları, artış gösteren talep karşısında gün geçtikçe daha da değerli bir hale geliyor. Diğer finansal araçlara göre düşük riskli yatırım olarak gösterilen ticari gayrimenkul yatırımları, hisse senetleri gibi dalgalanan piyasalara göre avantajlı durumda bulunuyor."

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç ayrıca açıklamasında durağan geçen 2023 yılından sonra 2024 yılının da ticari projelerindeki hareketlilikle başladığını dile getirerek, "AKTİM Çarşı Ofis projemizde önemli markalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Ticaretini hızlandırmak isteyen markalar, yeni ofis ve dükkan arayışlarına devam ediyor. Yenilenme ihtiyacı ve İstanbul’un merkezine dönüş isteği, projede talebe sebep oluyor. Müşteri deneyimine yönelik olarak dizayn edilen yapılar, hem yabancı yatırımcıyı ticaret için Türkiye'ye yöneltecek hem de yerli yatırımcıların iştahını kabartacak." değerlendirmesini yaptı. 

Milli Emlak'tan peş peşe hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! Tarihler tek tek açıklandı!

Emeklilere son dakika müjdesi! Mayıs 2024 paketi detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

ING'den son 2 gün uyarısı geldi! Nisan 2024 emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatıyor! 


Geri Dön