02 / 05 / 2024

Artsam Okulları'na yatırımcılardan teklif yağıyor!

Artsam Okulları'na yatırımcılardan teklif yağıyor!

Kastamonu'da küçük bir sanat merkezi ile iş hayatına atılan Uzm.Psk. Gamze Eser, 7 yıl içerisinde ülkesine 3 anaokulu, 1 ilkokul, 1 ortaokul ve 1 lise kazandırarak Türkiye'de eğitim yatırımcılarının dikkatini çekmeyi başardı.



2008 yılında Kastamonu'da küçük bir sanat merkezi ile iş hayatına atılan Uzm.Psk. Gamze Eser başarıdan başarıya koşarak 7 yıl içerisinde ülkesine 3 anaokulu, 1 ilkokul, 1 ortaokul ve 1 lise kazandırarak Türkiye'de eğitim yatırımcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Art Sanat Merkezi ile başlayan bu yolculuk şu an da yatırımcılardan teklif yağan Artsam Okulları'na dönüştü..


Uyguladığı sıra dışı eğitim modeli Artem ile Türkiye'nin ilk butik koleji olma ünvanını kazanan ve dikkatleri üzerine çeken kurum, önce Malta'dan daha sonra da İsviçre'den kardeş okul teklifleri alarak gündeme gelmişti. Kurucu Başkan Gamze Eser, önce kendi ülkemize faydalı olup daha sonra yurt dışı projelerine kanalize olacağız diyerek tüm teklifleri geri çevirmişti.


Kastamonu'nun çehresini değiştiren ve eğitime düşkünlüğüyle bilinen ve 2015-2016 Eğitim Öğretim dönemine yeni açtığı özel lise ile damga vuran yatırımcı tüm eğitim camiasından da tam not alarak yatırımcıların gözünü Kastamonu'ya çevirmeyi başardı.


Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından teklif alarak Kastamonu'nun adını duyuran kurumun İletişim Danışmanı Pınar Pişirgen şu an için tekliflerin değerlendirmeye alınmamasının sebebini ise; ''Artsam Eğitim Kurumları'nın bir sonraki hedefi Kastamonu'ya üniversite açmaktır'' şeklinde açıkladı.


Geri Dön