27 / 04 / 2024

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!


As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.



As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı. 


As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi iş konusu; MAKSAT VE KONU  a)Yurt içinde ve yurt dışında bilimum inşaat malzemeleri alım satımı taahhüt işlerini yapmak gerek yurt içinde kendisi ve başkalarının arsa ve arazileri üzerinde ev apartman sosyal tesisi baraj benzin istasyonları,fabrika,tatil köyleri,otel,santral ve bilimum inşaat işleri iç ve dış dekorasyonlar yapmak. b)Konusu ile ilgili her türlü nakil vasıtaları iş makinaları satın almak,kiralamak,devri etmek bunların üzerine aynı ve şahsı tasarruflarda bulunmak,ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü nakil vasıtalarını yedek parça aksesuarlarını alım satım ve pazarlamasını ithalatını ihracatını yapmak. c)Konusu ile ilgili her türlü sanayi ve ticaret ürünlerini ithalatını ve ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. d)Şirket her türlü gayri menkul alım-satımı kiralaması,inşaası,emlak komisyonculuğunu yapabilir.Devlete ve hazineye ait arazilerle gayri menkulleri kiralanması onarması ticari amaçla işletmek,oto alım satım ithali ve ihracı,komisyonculuğu işi ile uğraşabilirler. e) Otomobil,otobüs,minibüs,kamyon,kamyonet çekici,deniz taşıma araçları ve bunların benzeri her türlü motorlu ve motorsuz taşıma araçlarının yedek parça ve aksesuarlarının toptan ve perakende alımı,satımı,ithalatı,ihracatı,imalat ve pazarlamasını yapmak. f)Her türlü motorlu ve motorsuz kara,hava,deniz vasıtaları sanayi ziraat araçları ile ağır iş makinalarının tamir,bakım ve onarım servisleri,barınma ile ilgili garaj ve otoparklar açmak,bunları işletmek,kiralamak,kiraya vermek.Yukarıda belirtilen faaliyetler dışında şirket için faydalı görülen işleri de ortaklar kurulu kararını almak suretiyle yapabilir.Ancak ana sözleşme değişikliğini gerektiren bütün kararlar için Sanayi ve Ticaret Bakanlığından izin alınacaktır.   


As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi adres: Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi, No.8 


Geri Dön