30 / 04 / 2024

As-Bel İnşaat nerede

As-Bel İnşaat nerede

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

Asımgil İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Asımgil İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Asımgil tarafından kuruldu.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

As Materiel İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Materiel İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Cumur tarafından kuruldu.

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Soysal tarafından kuruldu.

Vehbi Aluçlu'dan bina girişlerine deprem dayanım raporları asılsın önerisi!

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu Malatya'daki çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada binaların girişlerine deprem dayanım raporlarının asılmasını önerdi.

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Karabulak ve Selin Çiçek Tarafından  kuruldu.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mns As Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mns As Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altınsoy tarafından kuruldu.

As Altun İnşaat Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Altun İnşaat Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Altun tarafından kuruldu.

As Zengin İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

As Zengin İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Zengin tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

As-Bel İnşaat nerede Haberi

As-Bel İnşaat nerede

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı. 


As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi iş konusu; MAKSAT VE KONU  a)Yurt içinde ve yurt dışında bilimum inşaat malzemeleri alım satımı taahhüt işlerini yapmak gerek yurt içinde kendisi ve başkalarının arsa ve arazileri üzerinde ev apartman sosyal tesisi baraj benzin istasyonları,fabrika,tatil köyleri,otel,santral ve bilimum inşaat işleri iç ve dış dekorasyonlar yapmak. b)Konusu ile ilgili her türlü nakil vasıtaları iş makinaları satın almak,kiralamak,devri etmek bunların üzerine aynı ve şahsı tasarruflarda bulunmak,ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü nakil vasıtalarını yedek parça aksesuarlarını alım satım ve pazarlamasını ithalatını ihracatını yapmak. c)Konusu ile...