01 / 05 / 2024

AS-EL Mimari Sistemler İzmir Fuarı'nda ilgi gördü!

AS-EL Mimari Sistemler İzmir Fuarı'nda ilgi gördü!

AS-EL Mimari Sistemler alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege Bölgesi'nde lider projelere imza atıyor. Firma katıldığı İzmir Uluslararası Fuarı'nda ürünleriyle ilgi odağı oldu...



AS-EL Mimari Sistemler alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege Bölgesi'nde lider projelere imza atıyor. Çözüm ortaklarına sağladığı alüminyum cephe sistemleri, ısı yalıtımlı alüminyum doğrama profilleri, hareketli cephe güneş kırıcılar, kayar panjur sistemleri, dış cephe kompozit kaplamalar, küpeşte ve korkuluklar, ahşap görünümlü pergola ve kaplamalar, otomatik panjurlar ile kendi sektöründe lider olan ASEL Mimari Sistemler, projeye uygun yapı sistemleri konusunda uzman bir kadro ile projelendirme hizmeti sunuyor.  Malzeme tedariği ile sınırlı kalmayarak projenin uygulanması sırasında da teknik destek veren AS-EL sektöründe bir yıldız. 


Yapı fuarlarını da yakından takip ederek sektördeki yenilik ve gelişmeleri izleyen AS-EL Mimari Sistemler bu yıl da  İzmir  Uluslararası Fuarı'nda gözalıcı ve yenilikçi çözümler sunan standında sergilediği ürünler ile profesyonel katılımcı ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. AS-EL Mimari Sistemler Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Bayır, fuar süresince son sistem yeni alüminyum ısı yalıtım sistemli doğramaları, kompozit paneller ile üç boyutlu dış cephe kaplamalarını ziyaretçilerle buluşturdu, bilgi verdi. 


Milliyet Ege


Geri Dön