27 / 04 / 2024

Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Solmaz Aslan Garipoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.



Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Solmaz Aslan Garipoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. b) Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. c) Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. d) Kentsel dönüşümle ilgili her türlü faaliyette bulunmak, ölçümler yapmak. e) Her çeşit inşaat, nalburiye ve yapı malzemeleri ile her türlü maden, taş, mermer ve benzeri madde ve malzemenin alım satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. f) İnşaat hafriyatı, nakliyatı, ticareti ve taahhüt işleri yapmak, ihalelere iştirak etmek ve ihale açmak, müteahhit olarak çalışmak, ihaleler açarak müteahhit çalıştırmak. g) Her türlü kamu ve özel sektör inşaat, taahhüt ve müteahhitlik konularında faaliyette bulunmak, her türlü gayrimenkul alım satımı ile kat karşılığı inşaat yapmak. Gayrimenkulleri kısmen veya tamamen almak, inşa etmek, işletmek, kiralamak, başkalarına satmak, ferağ ve devir etmek, kiraya vermek, kurumlar üzerinde rehin ve sair, ayni, şahsi haklar iktisap, tesis, devir ve her türlü hukuki tasarruflarda bulunmak, ipotek almak ve vermek. h) Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile özel ve tüzel kişi ve kurumlarca yaptırılacak olan her çeşit inşaat, tesisat, elektrik ve altyapı işleri ile ilgili fizibilite, proje, keşif, şartname, sözleşme, ihale dosyası hazırlanması, hakediş raporları tanzimi. i) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. j) Şirket amacını gerçekleştirmek için motorlu nakil vasıtaları almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek. k) Konusu ile ilgili yatırımlarda kullanmak üzere iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli kredi almak, mal ve kefalet kredileri temin etmek, gerekirse şirket gayrimenkullerini terkin ve bunlar üzerinde ayni hak tesis etmek, borç almak.



Geri Dön