09 / 05 / 2024

Solmaz Aslan Garipoğlu

Solmaz Aslan Garipoğlu

Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Solmaz Aslan Garipoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Adnan Aslan: Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, yaptığı açıklamada "Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir" dedi.

Beyoğlu'ndaki halı saha yurt mu olacak?

İBB ve Beyoğlu Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Süleyman Solmaz yaptığı açıklamada, “Beyoğlu’nda yapılaşma yoğunluğu fazla, yeşil alan çok az. Depremde kullanılacak boş alan ihtiyacı var” dedi.

Garipoğlu Ailesi’nin evleri icradan satılacak!

Münevver Karabulut cinayeti nedeniyle 1.2 milyon TL tazminat cezası alan Garipoğlu Ailesi’nin 20 yıl önce sözleşmeyle satıp tapularını vermediği evleri icradan satışa sunulacak.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Tuna Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Aydın ve Aslan Sultanoğlu ortaklığında kuruldu.

Beylikdüzü Özgecan Aslan Kültür Merkezi açıldı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu: "Keşke Özgecan Aslan yaşasaydı da adını buraya koymasaydık ama maalesef Türkiye'miz bunları yaşıyor. Her şeyi sorgulamamız lazım" dedi.

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi açıldı!

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi, Uğur Ertürk Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde açıldı.

3 Aslan Proje Restorasyon İnşaat Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Aslan Proje Restorasyon İnşaat Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Çolakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

MMA Aslan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMA Aslan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tunç tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Miralay Şefik Bey Sokak'ta kuruldu.

AKM için inisiyatif oluşturulacak mı?

Hatice Aslan, Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a yanına geldi ve "Sayın Başkan, AKM ne olacak?" dedi. "Orada hepimizin anıları, öğrendikleri var. İçimize sindiremiyoruz." Önceden planlanmamış, hesap gülmemiş, içten bir soruydu bu.

Sütlüce Semt Konağı'na Özgecan Aslan'ın ismi verildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce’de yapımı tamamlanan Semt Konağı’na ‘Sütlüce Özgecan Aslan Semt Konağı’ ismini verdi. Demircan Özgecan Aslan’ın ismini Beyoğlu’nda yaşatacaklarını belirtti

Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Solmaz Aslan Garipoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Solmaz Aslan Garipoğlu Haberi

Solmaz Aslan Garipoğlu

Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Solmaz Aslan Garipoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. b) Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. c) Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. d) Kentsel dönüşümle ilgili her türlü faaliyette bulunmak, ölçümler yapmak. e) Her çeşit inşaat, nalburiye ve yapı malzemeleri ile her türlü maden, taş,...