05 / 05 / 2024

Aşçıoğlu'nun Fulya Fuar Merkezi 22 Ekim'de açılıyor!

Aşçıoğlu'nun Fulya Fuar Merkezi 22 Ekim'de açılıyor!

Fuarcılık sektörüne yeni ve butik bir anlayış getiren Aşçıoğlu İnşaat Grubu’nun yeni yatırımı Fulya Fuar Merkezi kapılarını ilk olarak 3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı’yla aralıyor



22 – 24 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı, gayrimenkul alanında Türkiye’nin en büyük firmalarına ev sahipliği yapacak. 26 firmanın katılımıyla 22 Ekim 2010 Cuma günü gerçekleştirilecek açılış töreni “Biz de asırlık konutlar yapmalıyız. Kalitede bir adım öne geçmeliyiz” konulu forumla devam edecek. Fuarın ikinci günü ise “Gayrimenkulde satış stratejileri” konulu bir panel düzenlenecek. 
   
 
Tarih:  22 Ekim 2010, Cuma
Yer:     Fulya Fuar Merkezi
11:00 – 14:00   Açılış konuşmaları
                                  
 
14:00 – 16:00             Forum
“Biz de asırlık konutlar yapmalıyız. Kalitede bir adım öne geçmeliyiz”
 
Moderatör                   Celal Toprak - Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı
Sunum                                   İbrahim Bozan – Ege Grup
                                   Necati Akyazıcı - Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı
                                   Yunus Aktaş – Önay Grup Yönetim Kurulu Başkanı
                                   Nazmi Durbakayım – Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı
Yorumcular                Erkan Çelebi – Hürriyet Gazetesi
                                   Dilek Güngör – Sabah Gazetesi
                                   İbrahim Balta – Zaman Gazetesi
                                   Okan Şentürk – Ekonomist Dergisi
 
Tarih: 23 Ekim 2010, Cumartesi
Yer:     Fulya Fuar Merkezi
13:30 – 15:30             Panel
                                   Gayrimenkulde Satış Stratejileri
 
Moderatör                   Cem Seymen – CNN Türk
Konuşmacılar             Hakan Kodal – Krea Gayrimenkul
                                   Avi Alkaş – Jones Lang LaSalle

 Basında yer alan diğer haberler:

Kendi sektörü için fuar kurdu
Fuarcılık sektörüne yeni ve butik bir anlayış getiren Aşçıoğlu İnşaat Grubu’nun yeni yatırımı Fulya Fuar Merkezi kapılarını ilk olarak 3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı’yla aralayacak. 22  24 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Fuar, gayrimenkul alanında Türkiye’nin en büyük firmalarına ev sahipliği yapacak.

Fulya Fuar Merkezi’nin gerçekleşecek 3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı’nda Teknik Yapı, Türkiye’de ‘ilk’e imza atarak yeni projesinin lansmanını da gerçekleştirecek. Fuarın açılışında bir basın toplantısı düzenleyecek Teknik Yapı, tanıtacağı yeni projesinin yüzde 25’ni (100 konutunu) fuara özel fiyatlarla satışa sunacak. Fuarda özel fiyat avantajı sunacak olan Teknik Yapı, satışa sunduğu daireler için yüzde 5 indirim sunacak. Samandra bölgesinde hayata geçirilecek olan projedeki daireleri almak isteyenler, 777 TL’den başlayan peşinatları kredi kartıyla bile ödeyebilecek. Yüzde 1 peşinat, sıfır faiz ve 120 ay vadeli satış fırsatları, fuar süresinde de uygulanacak.

26 firmanın katılımıyla 22 Ekim 2010 Cuma günü gerçekleştirilecek olan fuarın ilk gününde açılış töreniyle kapılarını açacak olan fuar, “Biz de asırlık konutlar yapmalıyız. Kalitede bir adım öne geçmeliyiz”  konulu forumla devam edecek. Moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak’ın yapacağı forumda, Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Akyazıcı, Önay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aktaş, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yorumcular Hürriyet Gazetesi’nden Erkan Çelebi, Sabah Gazetesi’nden Dilek Güngör, Zaman Gazetesi’nden İbrahim Balta ve Ekonomist Dergisi’nden Okan Şentürk eşliğinde sunumlarını yapacak.

Fulya Fuar ve Kongre Merkezi fuarın ikinci günü ise, Moderatörlüğünü CNN Türk’ten Cem Seymen’in yapacağı, Krea Gayrimenkulden Hakan Kodal ve Jones Lang LaSalle’den Avi Alkaş’un konuşmacı olacağı “Gayrimenkulde satış stratejileri” konulu bir panele ev sahipliği yapacak.

 

 
 


Geri Dön