15 / 05 / 2024

ASELSAN, Afrika'da hayat kurtaracağını ilan etti

ASELSAN, Afrika'da hayat kurtaracağını ilan etti

Sağlık alanındaki ürünleriyle son dönemde yurt dışı satış başarıları yakalayan ASELSAN, bu kez Güney Afrika'ya ani kalp durmalarında hastanın elektroşokla hayata döndürülmesini sağlayan defibrilatör cihazı ihraç edecek.



HEM SAVUNMA HEM SİVİL ALANDA İŞ BİRLİĞİ

Fuar sürerken Afrika kıtasındaki bir müşteriye satış yaptıklarını ifade eden Görgün, "Çok farklı ülkede, çok farklı ürünler ile yer alıyoruz. Özel olarak Güney Afrika'daki güçlü, platform üreten firmalar ile iş birliği yapmayı da önemsiyoruz. Buradaki varlığımız ile ileride daha aktif olabileceğimizi, daha fazla ihracat yapabileceğimizi yapacağımız görüşmeler ve anlaşmalar ile şimdiden söyleyebilirim. Güney Afrika'da sadece savunma alanında değil aynı zamanda sivil alandaki ürünlerimiz ile de çözüm oluşturabileceğimiz birçok fırsatımız var. Bunları değerlendirmek için çabalıyoruz” ifadelerini kullandı.

Görgün, temmuz ayında Güney Afrika'da, özel olarak sağlık alanında bir farkındalık çalışması yaptıklarına ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Hem buranın lokal değerlendiricileri, karar vericileri hem de birlikte çalışabileceğimiz kişiler ile bir farkındalık günü düzenledik, çok da başarılı geçti. Akabinde satış sözleşmesi yapabiliriz. Fuara yetiştirmeye çalıştık ama fuardan hemen sonra yapabiliriz. Özel olarak defibrilatör cihazlarımızın satışını gerçekleştireceğiz. Ventilatör, solunum cihazlarımız var, bunlar ile ilgili de sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz. Hediye ettiğimiz cihazlarımız da var.

ASELSAN, Afrika da hayat kurtaracağını ilan etti

Huawei Nova Y90 Vatan Bilgisayar’da! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Fitch’ten Avro Bölgesi ve İngiltere raporu! Resesyona girecek

İngiliz sterlininde tarihi düşüş! Dolar karşısında tüm zamanların en düşük seviyesi


Geri Dön