02 / 05 / 2024

Asgari ücret ara zammında son dakika! Ünlü Ekonomist Temmuz 2024 zammını 'Şimdiden Hayırlı Olsun' diyerek duyurdu!

Asgari ücret ara zammında son dakika! Ünlü Ekonomist Temmuz 2024 zammını 'Şimdiden Hayırlı Olsun' diyerek duyurdu!

Yaşanan son ekonomik çalkantılar, asgari ücret için beklenen zam talebini de artırdı. Ünlü ekonomist Çetin Ünsalan asgari ücrette Temmuz 2024 zammını 'Şimdiden Hayırlı Olsun' diyerek duyurdu...



Yaşanan son ekonomik çalkantılar, asgari ücrete yapılacak zam talebini de oldukça artırdı. Ünlü ekonomist Çetin Ünsalan, Selçuk Geçer’in programında yaptığı açıklamada milyonlarca çalışana "şimdiden hayırlı olsun" diyerek beklenen müjdeyi verdi.

ENFLASYONA DAYALI ZAM ORANI YÜZDE 15'E ULAŞTI

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon verileriyle belirlenecek olan zam oranı şimdiden yüzde 15'e ulaştı. Söz konusu bu durum asgari ücret alan milyonlarca çalışanın zam beklentisini de artırdı.

EKONOMİSTLERİN ÖNERİLERİ: GELİR ARTIŞIYLA DENGE SAĞLANABİLİR

Halktv'de yer alan habere göre konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Ekonomistler, enflasyonun kontrol altına alınması ve hayat şartlarının iyileştirilmesi amacıyla çeşitli öneriler sunuyor. Gelirlerin artırılmasıyla söz konusu bu artışın dengeye oturtulabileceği düşünülüyor.

Asgari ücret ara zammında son dakika! Ünlü Ekonomist Temmuz 2024 zammını Şimdiden Hayırlı Olsun diyerek duyurdu!

ASGARİ ÜCRETE ZAM VAR MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada emeklilere Temmuz'da zam yapılacağını söylemişti. Yapılacak olan bu zammın asgari ücrete de yansıması bekleniyor.

Milyonlarca asgari ücretli çalışan için umut verici bir adım olan söz konusu zam, ekonomik istikrarın sağlanması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi için oldukça önem taşıyor. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Ünlü ekonomist Çetin Ünsalan, milyonlarca çalışana "şimdiden hayırlı olsun" diyerek beklenen müjdeyi de verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da geçtiğimiz haftalarda Meclis'te gazetecilerin sorduğu bir soru üzerine, "Haziran ayının sonu temmuz ayının başı itibarıyla emeklilerimiz başta olacak şekilde bütün çalışanlarımızla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü arttırıcı değerlendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında meclisin muhtemelen Nisan'ın ortalarında çalışmalarına başlayacağını kaydeden AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Bizde bu tarihten itibaren bu hususları müzakere edeceğiz ve bu yılın haziran ayının sonu temmuz ayının başı itibarıyla da emeklilerimiz başta olacak biçimde tüm çalışanlarımızla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü arttırıcı değerlendirmelerimizi hep birlikte kamuoyuyla paylaşacağız ve buna dair düzenlemelerimizi de inşallah gerçekleştireceğiz." demişti.

 

Doğalgaz faturasında mayıs uyarısı! 150 TL eksik ödeniyordu! Sona gelindi! Doğalgaz faturanız mayıs ayında böyle gelecek

Nisan 2024 faizsiz kredi fırsatı için son 18 gün uyarısı! Hangi bankalar 0 faizle kredi veriyor? Hemen bakın!

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatırılacak!


Geri Dön