Ekonomi

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir asgari ücrete ek zam hakkında yeni bir açıklama yaptı. Bu açıklama milyonları heyecanlandırmaya yetti.  Kandemir, hayat pahalılığı karşısında eriyen asgari ücrete temmuz ayında yapılması planlanan zamma ilişkin yaptığı açıklamasında “İlgili bakanlarımız konuyla ilgili çalışmalarını yapıyorlar” dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, sonbahardan itibaren enflasyonda hissedilir bir düşüş olacağını dile getirdi. 

Kandemir, hayat pahalılığı karşısında eriyen asgari ücrete temmuz ayında yapılması planlanan zamma ilişkin yaptığı açıklamasında “İlgili bakanlarımız konuyla ilgili çalışmalarını yapıyorlar” dedi. 

Erkan Kandemir, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zam konusunda milyonları heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Yöneltilen soruları yanıtlayan Kandemir, “Dünyada yaşanan bir kriz var pandemi sonrası dünyasında yanı başımızda devam etmekte olan bir savaş var. Dünyada hemen hemen bütün ülkeler enflasyonla mücadele etme gayreti içerisindeler. Hükümetimiz ciddi adımlar atıyor atmaya devam ediyor” diye konuştu. 
 

TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRETE ZAM YAPILACAK MI? 

Erkan Kandemir, asgari ücrete ara zam sorusuna ise, “Milletimizin sokakta vatandaşımızın derdi bizim derdimiz. Orada bir problem varsa o problem bizim problemimiz. İlgili bakanlarımız konuyla ilgili çalışmalarını yapıyorlar.

Elimizden ne geliyorsa gayret içerisindeyiz. Önümüzdeki süreç içerisinde atılan adımları göreceğiz. Bunu yaparken popülist bir söylem içerisine girmeyi doğru bulmuyoruz. AK Parti milletine uzun vadede bedel ödetecek hiçbir şey yapmamakla istikrarı sağlamış bir siyasi harekettir. Hükümet olmanın gereğini, sorumluluğunu da yerine getirerek adımlar atmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Erkan Kandemir kira fiyatları hakkında da şunları söyledi; ''en sık önümüze gelen meselelerden birisidir. İlgili bakanlarımız dün çalışama yaptılar. Burada mutlaka bir adım atılması gerektiğini görüyoruz. Bakanlarımız yol haritasını kısa süre içerisinde açıklayacak.''

Hesaplara 2.354 TL para yatırıldı! Paranızı ATM veya PTT’den hemen alabilirsiniz!

İŞKUR 200 personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Altın fiyatlarında yeni rekor! Tarihin en yüksek seviyesini görecek!