05 / 05 / 2024

Asgari ücrete flaş zam geliyor! Asgari ücretin ne kadar olacağı hesaplandı

Asgari ücrete flaş zam geliyor! Asgari ücretin ne kadar olacağı hesaplandı

Asgari ücrete gelecek zam merakla bekleniyor. Şimdiden ortaya çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı. İşte asgari ücret için konuşulan rakam.



YÜZDE 40 ORANINDA ZAM MASADA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında işçi, memur ve emeklinin maaşları ile sosyal yardımların artacağı açıklamasını yapmıştı. 2023 yılı asgari ücret, memur ve emekli maaş zamlarının ne kadar olacağı araştırıldığı belirtildi. Bu noktada piyasada en az yüzde 40’lık zam beklentisi olduğu ifade edildi.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya yaptığı açıklamalarında zamlar için Aralık ayı enflasyon rakamlarının dikkate alınacağını belirterek son 6 aylık rakamların bir önceki 6 ayla aynı seviyede olduğunu paylaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön