14 / 05 / 2024

Asgari ücretliye 10 bin TL bayram müjdesi! Anında ödeniyor! Hemen başvuran tak diye alacak!

Asgari ücretliye 10 bin TL bayram müjdesi! Anında ödeniyor! Hemen başvuran tak diye alacak!

Asgari ücretle çalışanların talep ettikleri maaş artışı yerine, nakdi yardım kredi müjdesi duyuruldu. Bayramdan önce başvuru yapacak asgari ücretli çalışanlar, 10.000 TL'ye kadar nakit destek alma imkanı elde edebilecekler.



ASGARİ ÜCRETLİYE 10 BİN TL KREDİ!

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, Temmuz ayında yapılacak zam oranını merakla beklerken, aynı zamanda bayram öncesi nakit sıkıntısını gidermek için bankaların sunduğu kredi seçeneklerini araştırıyorlar. Yeni asgari ücret açıklandıktan sonra, bankalar bordrolu çalışanlara verilen kredili limitlerini arttırmaya karar verdiler. Asgari ücretle çalışanlara kredi veren bankalar, limitleri artırırken aynı zamanda koşulları da güncellediler. Peki, asgari ücretle kredi veren bankaların aradığı koşullar nelerdir? İşte bankaların asgari ücretlilere sunduğu kredi koşulları:

18 yaşından büyük olmak

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Bordrolu çalışan olmak

Bankalara herhangi bir gecikmiş borcu bulunmuyor olmak

Kredi notu 1200 puan ve üstü olması

En az 3 aylık sigortalı çalışan olmak ve hala sigortalı çalışmaya devam ediyor olmak.

Asgari ücretliye 10 bin TL bayram müjdesi! Anında ödeniyor! Hemen başvuran tak diye alacak!

HANGİ BANKALAR ASGARİ ÜCRETLİYE KREDİ VERİYOR?

Yeni asgari ücretin 8.506 TL olarak belirlenmesiyle birlikte, bankalar asgari ücretle çalışanlara sundukları kredili limitleri güncelledi. Artık bankalar, asgari ücretli çalışanlara 85.000 TL'ye kadar kredi verme imkanı sunuyorlar, yani maaşın 10 katına kadar kredi kullanımına izin veriyorlar. Özellikle Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için birçok banka düşük faizli kredi fırsatları sunuyor.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, Ramazan Bayramı öncesi asgari ücretle çalışanların bütçesini rahatlatmak için düşük faizli kredi fırsatları sunmaya başladı. Asgari ücretliler, 10.000 TL'ye kadar ve 1.91 faiz oranı ile 36 ay vadeli kredi kullanabiliyorlar. Gelir belgesi talep edilmiyor, başvurular doğrudan sistem üzerinden kontrol ediliyor. En düşük faizli kredi fırsatları kamu bankaları tarafından sunuluyor, ve asgari ücretliler Ramazan Bayramı öncesinde rahat bir nefes almak ve kredi kullanmak istedikleri takdirde, istedikleri limit için devlet bankalarına başvuruda bulunabilirler.

Altının efendisi İslam Memiş altın alacaklara çok gizli formülü resmen açıkladı! Acilen bakmayan, sonra pişman olur!
Akbank'tan havalara uçuran son dakika Nisan 2023 müjdesi... Acil bakın pişman olmayın!
İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acil baksın!

Geri Dön