04 / 05 / 2024

Asgari ücrette büyük müjde! Asgari ücrete bir zam daha geliyor! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Asgari ücrette büyük müjde! Asgari ücrete bir zam daha geliyor! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri’ de Femaş Metal Sanayii İşçileriyle buluştuğu programda yeni asgari ücret zammı müjdesi de verdi. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o açıklamalar...



GÜNCEL ASGARİ ÜCRET 5 BİN 500 TL OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önemli bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada sabit ücretlilerin refahı için tüm gelirlerde enflasyonun üzerinde artışlar yaptıklarını kaydederek, Ocak'ta yüzde 50 artış yaptıklarını söyledi. Temmuz ayında memur ve asgari ücretlilerin maaşlarını yeniden düzenlediklerini dile getiren Erdoğan "Asgari ücreti net 5500 lira olarak belirledik.” dedi.

Asgari ücrette büyük müjde! Asgari ücrete bir zam daha geliyor! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Peki asgari ücrete ne zaman zam gelecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret açıklamasında neler söyledi? Yeni asgari ücret zammında son durum ne? İşte detaylar...

ASGARİ ÜCRET YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

Vatandaşların merakla beklediği yeni bir zam müjdesi ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca yılbaşında inşallah bu tabloyu yine değerlendireceklerini ve gerekeni yine yapacaklarını söyledi.  Erdoğan "Vatandaşımızdan sabır bekliyorum. Sizlerden destek istiyorum" dedi.

İslam Memiş borç kuralını açıkladı! Borcu olanlar dikkat! Buna uymazsanız batarsınız

Altında son dakika! Bir anda sert zemine çakıldı! 1 gram bile altını olan hemen baksın! 24 Temmuz 2022 altın fiyatları!

Dolarda son dakika! 18 TL’ye ramak kaldı! Hemen bakın! 1 dolar ne kadar? İşte 24 Temmuz 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön