29 / 04 / 2024

Asgari ücrette Ocak şoku! 1 Ocak 2023 Asgari ücret kaç lira olacak? Hemen bakın! 

Asgari ücrette Ocak şoku! 1 Ocak 2023 Asgari ücret kaç lira olacak? Hemen bakın! 

Asgari ücretli çalışanlar '2023 Ocak ayı asgari ücret ne kadar, kaç lira olacak, yüzde kaç zam gelir?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki 2023 Ocak ayı asgari ücret kaç lira olacak? Asgari ücrete yüzde kaç zam gelir? İşte milyonlarca asgari ücretlinin merak ettiği o ayrıntılar...



Milyonlarca asgari ücretli tarafından merakla beklenen Ocak ayı asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Asgari ücretli çalışanlar '2023 Ocak ayı asgari ücret ne kadar, kaç lira olacak, yüzde kaç zam gelir?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Konuyla ilgili bir son dakika açıklaması da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapıldı. 

Asgari ücrette Ocak şoku! 1 Ocak 2023 Asgari ücret kaç lira olacak? Hemen bakın! 

Ocak ayının yaklaşmasıyla 2023 yılı asgari ücret tartışmaları gündeme gelirken, asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı da merak ediliyor. En son asgari ücrete Temmuz 2022'de yüzde 30 zam yapıldı ve net 5 bin 500 lira olarak belirlendi. 

Peki 2023 Ocak ayı asgari ücret kaç lira olacak? Asgari ücrete yüzde kaç zam gelir? İşte milyonlarca asgari ücretlinin merak ettiği o ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön