21 / 05 / 2024

Asker olmak isteyen gençlere son dakika müjdesi! 2023 MSÜ subay-astsubay alımları başladı!

Asker olmak isteyen gençlere son dakika müjdesi! 2023 MSÜ subay-astsubay alımları başladı!

Kadın ve erkek subay ve erkek astsubay alımı MSÜ başvurusu devam ediyor. Bu aşamaları geçenler adaylardan subay-astsubay alımı yapılacak. İşte detaylar...



YAŞ ŞARTI

Gün ve aya bakılmaksızın Harp Okulları maksimum 20 yaşında olmak (01 Ocak 2003 tarihi ve sonrası doğumlu), Astsubay Meslek Yüksekokulları için maksimum 21 yaşında olmak. (01 Ocak 2002 tarihi ve sonrası doğumlu) yaş hesabı, içinde bulunulan seneden doğum senesi çıkarılarak hesap edilecek. Çıkarma işlemi neticesinde elde edilen rakam Harp Okulları için 20, Astsubay Meslek Yüksekokulları için 21 ve daha küçük olması gerekecek. Kadın öğrenciler, yalnızca Harp Okullarına (HO) alınacağı için kadın öğrencilerin, en fazla 20  yaşında olmaları (2003 yılı ve sonrası doğumlu) gerekiyor.

Asker olmak isteyen gençlere son dakika müjdesi! 2023 MSÜ subay-astsubay alımları başladı!

MEZUNİYET

Lise ve dengi okulların son sınıfında öğrenciliği devam eden adaylar için 2023’te Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokullarının kesin kayıt işlemlerinin son tarihine kadar mezun olmak ya da dönemine bakılmaksızın 2021 ve 2022’de  mezun olmak (Daha önceki yıllarda mezun olan kişiler başvuramayacaklar) 

Lise ve dengi okulların tamamından bu maddede belirtilen tarihlerde mezun olan/mezun olabilecek tüm adayların başvuru yapmalarında herhangi bir engel bulunmamaktadır.

BAŞVURU

Personel alımına başvuru yapacak adayların öncelikle MSÜ 'ye başvuru yapması gerekmektedir. MSÜ başvurusu ise ÖSYM üzerinden yapılıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin ais.osym.gov.tr adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir. Sınava başvuru yapanlar 130 TL'lik başvuru ücretini anlaşmalı bankalara yatıracak.

ŞKUR EGM polisevi müdürlüğüne personel alacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 30 Ocak!

İŞKUR bombayı patlattı! Başvuran herkese maaş gibi aylık 8 bin TL! Bana çıkmaz demeden başvurun!

 İŞKUR'dan yeni işçi alımı ilanı! İBB İGDAŞ personel alımı yapacak! İŞKUR’dan yeni müjde!


Geri Dön