04 / 05 / 2024

Aslan Residence'ta 140 bin TL'ye! Yüzde 40'ı satıldı!

Aslan Residence'ta 140 bin TL'ye! Yüzde 40'ı satıldı!

Enta İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen ve Mart sonunda teslim edilmeye başlanacak olan Aslan Residence'ta fiyatlar 140 bin TL'den başlayarak 280 bin TL'ye kadar yükseliyor...



İstanbul 'un en hızlı gelişen yüzü Beylikdüzü 'nün en yeşil ve en değerli noktalarından birinde, hayatı kolaylaştırırken, aynı zamanda renklendiren benzersiz bir Residence projesi doğuyor: Aslan Residence.

Aslan Residence, doğaya duyarlı mimari tasarım anlayışı, yüksek güvenlik standartları, modern teknolojik donanımı, kaliteli resepsiyon hizmeti, 7/24 teknik ve ev servis hizmetlerinin yanı sıra , sosyal aktivite alanları ile günlük yaşamın stresinden arınmanıza yardımcı olacak, huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sağlıyor.

Aslan Residence projesi 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle sizlere farklı konutlar ve çeşitli konfor olanakları sunuyor. Ayrıca projenin dışa açılan yüzü olan Aslan Terrace'da açık hava konseptine sahip özel peyzajlı sokağındaki restoranları, cafeleri ve mağazaları ile ziyaretçilerine gece gündüz keyifli anlar yaratarak, hayatı sizin için kolaylaştıracak.

Aslan Residence'ın zemin katında bulunan cafe ve restoranlara ayrılmış koridorda keyifli vakit geçirilebilecek, market bölümünde eve en yakın  noktadan alışveriş yapılabilecek ve kuru temizleme, terzi gibi günlük ihtiyaçlar vakit kaybetmeden kolaylıkla karşılanabilecek.

Ana bloğun altında bulunan ve sadece Aslan Residence sakinlerine özel sosyal tesis içindeki kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezinde egzersiz yapma fırsatı bulacak; tv odasında sevdiklerinizle maç ve dvd izleyerek hoş vakit geçirecek; sauna, masaj ve Türk  hamamında günün yorgunluğunu geride bırakıp dinlenme fırsatı bulunabilecek.

9 katlı tek blokta 90 konuttan meydana gelen Aslan Residence'ta alanları 84 ve 88 metrekare 1+1'ler ile alanları 131 metrekare olan 2+1'ler yer alıyor. Mart sonunda teslim edilmesi planlanan Aslan Residence'ın yüzde 40'ı satıldı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için peşinde yüzde 5 indirim yapılıyor. Banka ödemesinde de yüzde 5 indirim yapılan projede yüzde 30 peşinatla Yapı Kredi'den 120 aya yüzde 0.81 faizle konut kredisi kullanılabiliyor.

Proje, Enta İnşaat tarafından inşa ediliyor. 5 bin metrekare arsa üzerinde 16 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Aslan Residence, E-5'e 50 metre, TEM otoyoluna ise 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

http://www.aslanresidence.com/

Telefon: (0212) 854 10 30

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön