30 / 04 / 2024

Aslı Bahçe nerede, nasıl gidiliyor

Aslı Bahçe nerede, nasıl gidiliyor

Kartal, Uğur Mumcu'da yer alacak Aslı Bahçe; İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Projenin 45 kattan meydana gelmesi planlanıyor. Detayları belli olmayan proje; Pendik'e, Sultanbeyli'ye ve Sancaktepe'ye yakın konumda yer alıyor...



İnanlar İnşaat'ın hayata geçirmeye hazırlandığı Aslı Bahçe projesi hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Avlu 138, Terrace Bahçe, Terrace Fulya, Kuleli Yalı Evleri, Küçük çamlıca, Fulya Center, çamlık Villaları ve Kozal gibi konut projelerine imzasını atan İnanlar İnşaat son günlerde yeni projesi Terrace Feri ile dikkat çekmişti.

şžimdilerde ise yeni projesini tanıtmaya hazırlanan İnanlar İnşaat; Aslı Bahçe'yi Kartal'da hayata geçirecek. Kartal'ın Uğur Mumcu mevkiinde yer alacak projenin toplam 45 kattan meydana gelmesi planlanıyor. Aslı Bahçe KArtal projesinin sosyal zenginlikleri açısından da dikkat çekeceği konuşuluyor.

Projenin yer aldığı Kartal ilçesi, batıda Maltepe, kuzeyde Sancaktepe, kuzeydoğuda Sultanbeyli ve doğuda Pendik ilçeleriyle çevrili konumda yer alıyor.

0212 215 5454

http://www.inanlarinsaat.com.tr

 



Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön