04 / 05 / 2024

Asma Bahçeler 'de faiz sıfırlandı!

Asma Bahçeler 'de faiz sıfırlandı!

Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada, konut fiyatlarının yükselişe geçtiği günümüz koşullarında dövizin yükselmesinden dolayı, girdi maliyetleri ve lüks proje fiyatlarının yükseldiğini belirtti.




İzmir'de prestijli projelere imza atan Tanyer İnşaat, Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesinde faizi sıfırladı. Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut fiyatlarının yükselişe geçtiği günümüz koşullarında dövizin yükselmesinden dolayı, girdi maliyetleri ve lüks proje fiyatlarının yükseldiğini belirtti. Asma Bahçeler Projesi'nde yeni bir yaşama kavuşmak isteyenlere 36 aya kadar sıfır faiz olanağı sunduklarını ve İş Bankası ile Akbank'tan 72 aya kadar 0.80'lik sabit faiz fırsatı yarattıklarını söyleyen Tanyer, sundukları düşük faiz oranlarının Asma Bahçeler'e var olan talebi daha da arttırdığını dile getirdi. Konuüarda birinci sınıf ithal malzeme kullanarak, fiyatları uygun koşullarla tüketiciye sunduklarını hatırlatan Taylan Tanyer, fiyat-kalite dengesi anlamında avantajlı konumda olduklarını ifade etti. Yükselen dövizin kendilerine bir anlamda olumlu geri dönüşler sağladığını dile getiren Tanyer, "Özellikle yurtdışında yaşayıp konut almak isteyenler ve döviz geliri olan kişilerin, projeye olan ilgileri yüzde 40 oranında arttı" dedi. 


Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşifler yaptıklarını, bir diğer prestijli bölge olan Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri yapmak istediklerini ifade eden Tanyer, insanları doğru noktada, doğru projelerle bütünleştirmek istediklerini sözlerine ekledi. 


Dünya


Geri Dön