06 / 05 / 2024

Asma Bahçeler'in teslimi Haziran 2015'te gerçekleşecek!

Asma Bahçeler'in teslimi Haziran 2015'te gerçekleşecek!

İzmir'de örnek konut uygulamalarıyla istikrarlı bir yaşan grafiği çizen Tanyer İnşaat' ın Narlıdere'deki özel projesi Asma Bahçeler, dağ ve deniz manzarasını buluşturan bir konumda yükseliyor...






İzmir'de örnek konut uygulamalarıyla istikrarlı bir yaşan grafiği çizen Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki özel projesi Asma Bahçeler, dağ ve deniz  manzarasını buluşturan bir konumda yükseliyor. 


Yönetim Kurulu Başkam Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in mimari değeri ve sağladığı konforla, hayat standartlarım yükseltmek isteyenlerin adresi olduğunu söyledi. 


Arazinin eğimi nedeniyle çok teknik bir iş yaptıklarını, ıkraj ve fore kazık sistemiyle binaları sağlam bir zemine oturttuklarını kaydeden Tanyer, İzmir'de benzeri olmayan bir projeye imza attıklarını dile getirdi. 


Asma Bahçeler'in merkezi bir konumda olduğunu, hem tatil beldeleri, hem de kent merkezine çok yakın mesafede bulunduğunu hatırlatan Münir Tanyer, "Mimarımızla birlikte arazi koşullarına uyumlu bir proje tasarladık. En alttan en üst kota kadar yatay asansör uygulamamız var. Bu sistem İzmir'de hiç bir projede yok" dedi. 

Asma Bahçeleri. Haziran 2015'te ev sahiplerine teslim edeceklerini sözlerine ekleyen Tanyer şu ifadeleri kullandı: "2014ün de konut sektörü açısından daha iyi bir yıl olacağını düşünüyoruz. 

Gayrimenkulun, uzun dönemdeki en karlı yatırım olduğu da unutulmamalı." 


Ege Telgraf Gazetesi 


Geri Dön