28 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat projeleri

Tanyer İnşaat projeleri

İnşaat sektöründe artan maliyetlerin yılbaşından sonra konut fiyatlarına da yansıyacağını belirten Münir Tanyer, konut sahibi olmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi

Tanyer İnşaat, Bulut Orman Evleri'ni hayata geçiriyor!

Mavisu Evleri ve Asma Bahçeler'le konut anlayışına farklı bir boyut getiren Tanyer İnşaat, 25 milyon liraya malolacak yeni projeyle doğayla iç içe yaşam sunuyor.

Narlıdere BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak!

İzmir'de bulutlara dokunacak kadar yakın, tertemiz orman havası beraberinde, gürültüden uzak yaşam sürmek isteyenler şimdi yeni bir mekanla tanışıyor. BulutOrman Evleri'nin kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Tanyer İnşaat konut projeleriyle doğayla iç içe yaşam vadediyor!

İnşaat sektöründe 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini İzmirlilere bir arada sunuyor

Tanyer İnşaat projeleriyle doğayla iç içe yaşama şansı sunuyor!

Sektörde 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Narlıderedeki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini bir arada sunuyor.

Asma Bahçeler'de her daireye özel bahçe!

Tanyer İnşaat; şehre kazandırdıkları konut projelerinde insanların hayal ettiği bir yaşamı sürdürmelerini ve çocukların mutlu yetişmesini sağlıyor. Tanyer, Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları proje hakkında şunları söyledi:

Tanyer İnşaat yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Asma Bahçeler projesini yıl ortasında sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Münir Tanyer, "İ nciraltı ve Bayraklı 'da İzmir'e değer katacak çalışmalarımız da yakında başlayacak " dedi

Tanyer İnşaat 2015'te yeni projelere başlayacak!

İNŞAAT sektörünün birçok farklı sektörü besleyen bir özellik taşıdığını dile getiren Tanyer, yeni yaşam alanları yaratmanın önemine dikkat çekerek, Seferihisar ve İnciraltı'nda yeni yatırıma hazırlandıklarını dile getirdi.

Tanyer İnşaat 2015'te yeni projelerle geliyor!

İnşaat sektörünün birçok farklı sektörü besleyen bir özellik taşıdığını dile getiren Tanyer, yeni yaşam alanları yaratmanın önemine dikkat çekerek, Seferihisar ve İnciraltı'nda yeni yatırıma hazırlandıklarını dile getirdi.

Tanyer İnşaat'tan 2015 yılında yeni projeler geliyor!

Türkiye ekonomisinin 2014 yılındaki istikrar ve büyümesinin 2015 yılında da devam edeceğine inandıklarını söyleyen Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, bu gelişmenin inşaat sektörünü de olumlu etkileyeceğini söyledi.

Tanyer İnşaat 3 yeni yaşam alanını açıkladı!

İnşaat sektörünün birçok farklı sektörü besleyen bir özellik taşıdığını dile getiren Tanyer, yeni yaşam alanları yaratmanın önemine dikkat çekerek, Seferihisar ve İnciraltı'nda yeni yatırıma hazırlandıklarını dile getirdi.

Tanyer İnşaat'tan Koruncuk Vakfı'na destek!

Tanyer İnşaat'ın İzmir Narlıdere'dekl projesi Asma Bahçele r'de gerçekleştirilen organizasyonda bir araya gelen ünlü sanatçılara ait resim sergisi , İzmir ve İstanbul'dan seçkin davetli grubuyla buluştu.

Tanyer İnşaat sanat gecesiyle koruncuklara umut oldu!

Tanyer İnşaat sanat gecesiyle koruncuklara umut oldu. Narlıdere Asma Bahçeler'de, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) yararına düzenlenen gecenin geliri, korunma ihtiyacındaki çocuklar için kullanılacak.

Tanyer İnşaat'ın hedefi: Yaşanabilir kent yaratmak!

Sektörde başarılı 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat'ın sektöre 'marka yaşam alanları' kazandırdığını ve öncelikli olarak insan odaklı tasarımlar sunduklarını belirten Münir Tanyer, "İnsanlara yaşam biçimi sunuyoruz dedi.''

Münir Tanyer: Doğru noktada doğru projeler yapmak istiyoruz!

İzmir'in 'Atalarımızdan miras değil, torunlarımıza emanet' olduğunu ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yaşanabilir bir kent için tüm kurum ve kuruluşların aynı amaç için çalışması gerektiğini söyledi

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

İnşaat sektöründen kamu inşaat projeleri için fiyat farkı talebi!

İnşaat sektöründeki maliyet artışları gündemden düşmüyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç de konuya ilişkin konuştu. 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Tanyer İnşaat projeleri Haberi

Tanyer İnşaat projeleri


İnşaat sektöründe artan maliyetlerin yılbaşından sonra konut fiyatlarına da yansıyacağını belirten Münir Tanyer, konut sahibi olmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi 


Dünyadaki para haraketleri ve ABD seçimleri sonrası doların yükselmesi, inşaat firmalarının maliyetlerini yükseltiyor. Yılbaşından sonra konut fiyatlarına da yansıyacağını kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, konut sahibi olmak isteyenlerin etkilenmemeleri için acele etmelerini söyledi. 


İstanbul'dan talep 


Narlıdere'de yaşamın başladığı Asma Bahçeler ve temel aşamasında olmasına rağmen yüzde 75'lik satış rakamına ulaşan BulutOrman projelerinin, İzmir başta olmak üzere; Ankara ve İstanbul gibi metropol kentlerden de kendine alıcı bulduğunu belirten Tanyer, "BulutOrman projesi, doğayla içiçe ve modern mimarisiyle beğeni topladı. Ev almak isteyenlere 24 aya kadar vade seçenekleri ve 0,80 oranındaki faiz oranlarıyla ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. 1+1, 2+1 ve 3+1...