27 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat, Bulut Orman Evleri'ni hayata geçiriyor!

Tanyer İnşaat, Bulut Orman Evleri'ni hayata geçiriyor!

Mavisu Evleri ve Asma Bahçeler'le konut anlayışına farklı bir boyut getiren Tanyer İnşaat, 25 milyon liraya malolacak yeni projeyle doğayla iç içe yaşam sunuyor.



Narlıdere'de yaşama geçirdiği projelerle tanınan Tanyer İnşaat, yine aynı bölgede 25 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştireceği Bulut Orman Evleri ile örnek bir projeye daha imza atıyor. Asma Bahçeler'in kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide konumlanan Bulut Orman Evleri, doğayla içiçe yapısı ve modern mimarisiyle Narlıdere'nin yeni simgelerinden biri olmaya aday. Projenin, tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi.


3 YILDA BİTECEK YATIRIMCILARA BÜYÜK FIRSAT


Tanyer, "Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde Körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. Bulut Orman Evleri 3 yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu. Projeleri oluştururken temiz hava ve doğayla bütünleşen lokasyonları tercihettiklerini belirten Münir Tanyer sözlerini şöyle sürdürdü: "Hayatlarımızın önemli bir bölümünü geçirdiğimiz evlerimizde farkında olmadan hava ve gürültü kirliliğine maruz kalıyoruz. Bu durum da, insan psikolojisi ve biyolojisinde hasarlara yol açıyor. Bulut Orman Evleri, bu anlamda temiz havaya sahip ve gürültüden uzak konumda."


KONFORLU YAŞAM

 
20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin, müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, toplamda 1 + 1 ve 2 + 1 dairelerden oluşan 116 yaşam alanı bulunduğunu dile getirdi. Sosyal donatı anlamında da birçok olanak sunduklarına dikkat çeken Tanyer, "Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti var. Bu projede her yaştan insan kendinden bir şeyler bulacak; keyifli doğa yürüyüşleri yapabilecek" diye konuştu.


YATIRIMCILARA BÜYÜK FIRSAT


Tanyer İnşaat'ın bütün projelerinin yatırımcıların da gözdesi olduğunu ve ciddi prim yaptığını belirten Münir Tanyer şöyle devam etti: "Şu anda 1+1 için 280 - 300 bin, 2+1 için de 400 - 450 bin TL. gibi lansman fiyatlarımız var. Proje ilerledikçe bu fiyatlar da yükselecek. Bu da yatırımcılarımız için büyük bir fırsat oluşturuyor. Daha önceki projelerimizde olduğu gibi projenin başında yapılan satışlarla yatırımcılarımızın daha çok kar sağladığını görebiliriz. Konutlarda a plus ankastre ürünler veriyoruz. Evlerde akıllı ev ve yerden ısıtma sistemi var. 120 araçlık kapalı otoparkımız var. Projemizde bloklar arasında 20'şer metre mesafeli modern peyzajlarla, insanların toplanıp konuşabileceği ortak alanlar bulunuyor."


Habertürk Egeli


Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Narlıdere'de yaşama geçirdiği projelerle tanınan Tanyer İnşaat, yine aynı bölgede 25 milyon TL'lik yatırım ile gerçekleştireceği Bulut Orman Evleri, doğa ile iç içe yaşamak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Asma Bahçeler'in kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide konumlanan Bulut Orman Evleri, doğayla içiçe yapısı ve modern mimarisiyle Narlıdere'nin yeni simgelerinden biri olmaya aday. Projenin, tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirten Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi. 


Tanyer, "Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. Bulut Orman Evleri 3 yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu. 


Projeleri oluştururken temiz hava ve doğayla bütünleşen lokasyonları tercih ettiklerini belirten Münir Tanyer sözlerini şöyle sürdürdü: "Hayatlarımızın önemli bir bölümünü geçirdiğimiz evlerimizde farkında olmadan hava ve gürültü kirliliğine maruz kalıyoruz. Bu durum da, insan psikolojisi ve biyolojisinde hasarlara yol açıyor. Bulut Orman Evleri, bu anlamda temiz havaya sahip ve gürültüden uzak konumda.


Milliyet Ege





Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tanyer İnşaat, Mavisu Evler ve Asma Bahçeler'den sonra yine doğayla iç içe bir yaşam imkanı sunan Bulut Orman Evleri'ni hayata geçiriyor. Projenin, körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, şu bilgileri verdi: "20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan proje, üç yılda tamamlanacak. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan 16 yaşam alanı bulunuyor. Lansmana özel fiyatlar kaçırılmamalı." 



Posta Ege






Haber Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



İzmir Narlıdere'de yaşama geçirdiği projelerle tanınan Tanyer İnşaat, yine aynı bölgede 25 milyon TL.'lik yatırımla gerçekleştireceği BulutOrman Evleri ile örnek bir projeye daha imza atıyor. Asma Bahçeler'in kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide konumlanan BulutOrman Evleri, doğayla içiçe yapısı ve modern mimarisiyle Narlıdere'nin yeni simgelerinden biri olmaya aday. Projenin, tıpkı Asma Bahçelerde olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirten Tanyer inşaat Yönetim Kumlu Başkanı Münir Tanyer, evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi. Tanyer, "Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin Münir Tanyer hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu. 


116 yaşam alanı 

20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin, müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını kaydeden Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, toplamda 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan 116 yaşam alanı bulunduğunu dile getirdi. Sosyal donatı anlamında da birçok olanak sunduklarına dikkat çeken Tanyer şu bilgileri verdi: "Burası sadece insanların işten eve gidip gelecekleri bir yer olmayacak. Komşuluk ve dostluk ilişkilerinin de sağlanacağı huzurlu bir ortam oluşturmak istedik. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti var. Bu projede her yaştan insan kendinden bir şeyler bulacak; keyifli doğa yürüyüşleri yapabilecek. Evlerinden çıkıp hemen ormana ulaşabilecek." Tanyer inşaat'm bütün projelerinin yatırımcıların da gözdesi olduğunu ve ciddi prim yaptığını belirten Münir Tanyer şöyle devam etti: "Şu anda 1+1 için 280-300 bin, 2+1 için de 400450 bin TL gibi lansman fiyatlarımız var. Proje ilerledikçe bu fiyatlar da yükselecek. Bu da yatırımcılarımız için büyük bir fırsat oluşturuyor. Daha önceki projelerimizde olduğu gibi projenin başında yapılan satışlarla yaürımalamnızın daha çok kar sağladığını görebiliriz. Konutlarda a plus ankastre ürünler veriyoruz. Evlerde akıllı ev ve yerden ısıtma sistemi var. 120 araçlık kapak otoparkımız var. Projemizde bloklar arasında 20'şer metre mesafeli modem peyzajlarla, insanların toplanıp konuşabileceği ortak alanlar bulunuyor." 


Seda SÖNMEZ/Yenigün 



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Narlıdere'deki projeleriyle tanınan Tanyer İnşaat, yine aynı bölgede 25 milyon liralık yatırımla gerçekleştireceği BulutOrman Evleri ile örnek bir projeye daha imza atıyor. Asma Bahçeler'in kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide konumlanan BulutOrman Evleri, doğayla içiçe yapısı ve modern mimarisiyle Narlıdere'nin yeni simgelerinden biri olmaya aday. Projenin, tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz. Hayatlarımızın önemli bir bölümünü geçirdiğimiz evlerimizde farkında olmadan hava ve gürültü kirliliğine maruz kalıyoruz. Bu durum da, insan psikolojisi ve biyolojisinde hasarlara yol açıyor. BulutOrman Evleri, bu anlamda temiz havaya sahip ve gürültüden uzak konumda" diye konuştu. 

Sabah Egeli


Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Narlıdere'de yaşama geçirdiği projelerle tanınan Tanyer İnşaat, yine aynı bölgede 25 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştireceği Bulut Orman Evleri projesine imza atıyor. Projenin, Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi. 


Bulut Orman Evleri 

Tanyer, "BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünü kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu. 20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin toplamda 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan 116 yaşam alanına sahip olacağını dile getiren Tanyer, "Şu anda 1 +1 için 280-300 bin, 2+1 için de 400-450 bin TL gibi lansman fiyatlarımız var. Proje ilerledikçe bu fiyatlar da yükselecek. Bu da yatırımcılarımız için büyük bir fırsat. Daha önce olduğu gibi projenin başında yapılan satışlarla yatırımcılarımızın daha çok kar sağladığını görebiliriz. Konutlarda A plus ankastre ürünler veriyoruz. Evlerde akıllı ev ve yerden ısıtma sistemi, 120 araçlık kapalı otoparkımız var. Projemizde bloklar arasında 20'şer metre mesafeli modem peyzajlarla, insanların toplanıp konuşabileceği ortak alanlar bulunuyor" dedi. 

Yeni Asır


Haber Star Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Bulut Orman Evleri Asma Bahçeler projesinin kuzeyinde yer alan, ormana smır Bulut Orman Evleri, daire sahiplerine temiz hava, bol oksijenli yaşama imkanı sunuyor. 

GAYRİMENKULÜN şu anda en güvenilen ve kazandıran yatırım olduğunu kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Münir Tanyer, projenin, tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğuna dikkat çekti. Tanyer İnşaat'ın bütün projelerinin yatırımcıların gözdesi olduğunu ve ciddi prim yaptığını dile getiren Tanyer sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda 1+1 için 280-300 bin, 2+1 için de 400-450 bin TL gibi lansman fiyatlarımız var. Proje ilerledikçe bu fiyatlar da yükselecek. Bu da yatırımcılarımız için büyük bir fırsat. Daha önceki projelerimizde olduğu gibi projenin başında yapılan satışlarla yatırım alanmızın daha çok kar sağladığını görebiliriz. Konutlarda A plus ankastre ürünler veriyoruz. Evlerde akıllı ev ve yerden ısıtma sistemi bulunacak. 120 araçlık kapalı otoparkımız var. Projemizde bloklar arasında 20'şer metre mesafeli modern peyzajlarla, insanların toplamp konuşabileceği T ortak alanlar da yer alıyor" 

KONFORLU YAŞAM... 

20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin, müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Münir Tanyer, toplamda 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan 116 konut bulunduğunu dile getirdi. Bulut Orman Evleri, kent merkezine yalcın bir konumda yer alıyor. Otoban çıkışma 7 dakika, Çeşme'ye 35 dakika, havaalanına 20 dakikada, alışveriş merkezlerine 10 dakika, 9 Eylül Üniversitesi'ne 10 dakika yakınlıktaki proje, şimdiden yatınmcıların gözdesi konumunda. 

Star Ege


Haber Gözlem Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Tanyer İnşaat tarafından Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesinin kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide bulunan BulutOrman Evleri. 3 yılda tamamlanacak; daire sahipleri temiz hava ve bol oksijen dolu ortamda yeni bir yaşama kavuşacak. Gayrimenkuliin şu anda en güvenilen ve kazandıran yatırım olduğunu kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Miinir Tanyer. projenin, tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğuna dikkat çekti. Tanyer İnşaat'ın bütün projelerinin yatırımcıların gözdesi olduğunu ve ciddi prim yaptığını dile getiren Tanyer şunları söyledi: "Şu anda 1 + I için 280 300 bin. 2 + 1 için de 400 450 bin TL. gibi lansman fiyatlarımız var. Proje ilm erledikçe bıı fiyatlarda yükselecek. Bu da yatırımcılarımız için büyük bir fırsat. Daha önceki projelerimizde olduğu gibi projenin başında yapılan satışlarla yatırımcılarımızın daha çok kar sağladığını görebiliriz. Konutlarda a plus ankastre ürünler veriyoruz. Evlerde akıllı ev ve yerden ısıtma sistemi bulunacak. 120 araçlık kapalı otoparkımız var. Projemizde bloklar arasında 20'şer metre mesafeli modern peyzajlarla, insanla nn toplanıp konuşabileceği ortak alanlar da yer alıyor." 20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'niıı. müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Münir Tanyer. toplamda 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan 116 konut bulunduğunu dile getirdi. 

Gözlem

Geri Dön