05 / 05 / 2024

Özdeker İnşaat yeni projesi MarkaCity'yi hayata geçiriyor!

Özdeker İnşaat yeni projesi MarkaCity'yi hayata geçiriyor!

Son dönemde yatırımlarını Çiğli'nin Harmandalı bölgesinde yoğunlaştıran Özdeker İnşaat, Marka333'ten sonra, ailelere yönelik ikine büyük projesi olan MarkaCity'yi hayata geçiriyor.



Son dönemde yatırımlarını Çiğli'nin Harmandalı bölgesinde yoğunlaştıran Özdeker İnşaat, Marka333'ten sonra, ailelere yönelik ikine büyük projesi olan MarkaCity'yi hayata geçiriyor. 16 bin metrekare arazi üzerine, altı blok ve 270 adet 2+1-3+1 daireden oluşan yeni projede, hem büyükler hem de çocuklar için özel alanlar oluşturuldu. Süs ve yüzme havuzları, spor salonları, basketbol sahaları, müzik ve toplantı odaları, zengin peyzaj, 24 saat güvenlik ile öne çıkan MarkaCity, huzurlu ve konforlu bir yaşam vadediyor. 



Posta Ege



http://www.ozdekerinsaat.com.tr/





Haber Star Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Özdeker İnşaat, Karşıyaka, Bornova, Çeşme, Tire, Kemalpaşa, Çiğli projelerini başarıyla tamamladı. Çiğli Harmandalı'ndaki Marka333'ten sonra, şimdi de ailelere yönelik 2. büyük proje MarkaCity hayata geçiyor. 


Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak birçok önemli projeye İmza atan Özdeker inşaat bu yıl sektörde 53. yasını kutluyor. Son 3 yılda Karşıyaka, Bornova, Cesme, Tire, Kemalpaşa, Cigli'de 300 konut. 24 dükkân ve 3 adet fabrika inşaatını başarıyla tamamlayan Özdeker İnşaat, son dönemde yatırımlarını Çiğli Harmandalı bölgesinde yoğunlaştırdı. Özdeker İnşaat, bu bölgede büyük ilgi gören projesi Marka333'ün ardından özellikle ailelere yönelik ikinci büyük projesi olan MarkaClty'l hayata geçirmeye yönelik tüm hazırlıklar tamamlandı. 


KONFORLU YAŞAM 


16 bin m2 arazi üzerine, 6 blok ve 270 adet 2+1 ve 3+1 daireden oluşan yeni projede, büyükler ve cocuklar için özel alanlar oluşturuldu. Süs ve yüzme havuzları, spor salonları, basketbol sahaları, müzik ve toplantı odaları, acık otopark, zengin peyzaj, 24 saat güvenlik hizmeti, profesyonel bina yönetimi, kiralama birimiyle öne çıkan MarkaCity, özellikle cocukiu aileler için huzurlu ve konforlu bir yasam vadediyor. İzmir'i, Çanakkale ve İstanbul'a bağlayan ana arterlere ve Katip Celebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumu ile Marka City yeni kurulan Kent Ormam'nın da yanı basında yükseliyor. MarkaCity, binalarının konumlandırılma sekil ile zemin kattan itibaren önü kapanmayacak aydınlık, ferah daireleri ve temiz havası ile mutluluğu evinde arayanlar için ideal bir proje olarak nitelendiriliyor. 



Star Ege




Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Özdeker İnşaat, ÇiğiLi'de büyük ilgi gören projesi Marka333'ten sonra, MarkaCity'yi da inşa ediyor. 


53. yılını kutlayan Özdeker İnşaat, son 3 yılda Karşıyaka, Bornova, Çeşme, Tire, Kemalpaşa, Çiğli'de 300 konut, 24 dükkan ve 3 adet fabrika inşaatını başarıyla tamamladı. Özdeker, Marka333'den sonra, ailelere yönelik 2. büyük projesi MarkaCity'yi hayata geçiriyor. Projede, hem büyükler hem de çocuklar için özel alanlar oluşturuldu. Süs ve yüzme havuzları, spor salonları, basketbol sahaları, müzik ve toplantı odaları, açık otopark, zengin peyzaj, 24 saat güvenlik hizmeti, profesyonel bina yönetimi, kiralama birimiyle öne çıkan MarkaCity, özellikle çocuklu aileler için huzurlu ve konforlu bir yaşam vadediyor. İzmir'i, Çanakkale ve İstanbul'a bağlayan ana arterlere ve Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumu ile dikkat çeken Marka City yeni kurulan Kent Ormanı'nın da yanı başında yer alıyor.




 Sabah Egeli


Geri Dön