03 / 05 / 2024

Tanyer İnşaat'tan Koruncuk Vakfı'na destek!

Tanyer İnşaat'tan Koruncuk Vakfı'na destek!

Tanyer İnşaat'ın İzmir Narlıdere'dekl projesi Asma Bahçele r'de gerçekleştirilen organizasyonda bir araya gelen ünlü sanatçılara ait resim sergisi , İzmir ve İstanbul'dan seçkin davetli grubuyla buluştu.




Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'dekl projesi Asma Bahçeler'de gerçekleştirilen organizasyonda bir araya gelen ünlü sanatçılar Berrin ve Gian Maria Piazzesi, Max Papeschi. Maurizio Cesarini, Vincenzo Viti, William Black, Anber Hacıarifoğlu ve Nalan Aydemir'e ait karma resim sergisi,  İzmir  ve İstanbul'dan seçkin davetli grubuyla buluştu. 


Gecenin geliri, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) yararına kullanılacak. Bir sanat galerisine dönüştürülen Asma Bahçeler'deki örnek dairede, fotoshop, tuval üzerine yağlı boya, tuval üzerine akrilik ve kolaj çalışmalarından oluşan toplam 43 eser sergilendi. Daha sonra Asma Bahçeler'de kurulan çadırda düzenlenen gecenin sunuculuğunu üstlenen gazeteci ve program yapımcısı Korcan Karar, bu anlamlı etkinliğin herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri de İzmir'deki çocuk köyü projesinin devam ettiğini belirterek, destektek veren herkese minnettar olduğunu dile getirdi. 


PLAKETLİ TEŞEKKÜR 


Yoleri, tanınmış oyuncu Engin Hepileri ve Beyza Şekerci ile organizasyona ev sahipliği yapan Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Münir Tanyer'e de plaket sunarken; Tanyer İnşaat Finansman Sorumlusu Ekin Dizbay da sanat gecesinin mimarlarından 1462 Contemporary Art Galerisi Küratörü Berrin Piazessi ve eserleri sergilenen sanatçılara plaketle teşekkür etti. 

Etkinlikte sahne alan İtalyan Tenor Livio Angelisanti, konuklara müzik ziyafeti yaşattı; gecenin ilerleyen saatlerinde katılımcılar DJ eşliğinde eğlendi.


Hürriyet Ege


Geri Dön