06 / 10 / 2024

Aspen, duvarda estetiğin temsilcisi!

Aspen, duvarda estetiğin temsilcisi!

Modernleşen dünyada duvar yapımında kullanılan taş, çimento ve tuğla gibi malzemeler yerini cam, metal gibi malzemelere bırakıyor...




Duvar denilince akıllara ilk gelen tuğla ve hazır beton duvarlar, Türk yapı sektörünün en önemli temsilcilerinden Aspen "in bölme duvar sistemleri ile yıkılmaya yüz tutarken yapıların en önemli tamamlayıcısı olan duvarlar, değişimin, pratikliğin ve estetiğin önemli temsilcileri   haline geldi.

Modernleşen dünyada duvar yapımında kullanılan taş, çimento ve tuğla gibi malzemeler yerini cam, metal gibi malzemelere bırak ıyor. Bunlara ilave olarak hareket eden   ve açılıp kapanabilen   portatif özelliklerde kazanan yeni duvarlar, ergonomik ve stil sahibi duvarlara dönüş üyor.

Türkiye"de yeni nesil duvar üretiminde Aspen liderliğinde ülkemizde ve dünyada birçok önemli projede uygulanan hareketli ve bölünebilen duvarlar yoğun talep görüyor.   Anlayış değiştiren bölme duvarları, cam ve modül kullanılarak kısmen veya tamamen saydamlaştırıl ırken ergonomi kazandırılıyor ve yangına karşı dayanıklı   hale getiriliyor. mekanın içinde sağladığı akustik özelliği ve üstün ses izolasyonu ile modern yapıların vazgeçilmez unsuru olarak hayatımıza giriyor. Yeni nesil hareketli bölme duvarlarla oda içinde ayrı bir oda yapma imkanı sağlanırken üzerine kondurulan gülen yüz motifiyle hayatı paylaşıyor.


Geri Dön