07 / 05 / 2024

Asperan İnşaat Temizlik Deri Tekstil Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Asperan İnşaat Temizlik Deri Tekstil Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Güner tarafından kuruldu. 



Asperan İnşaat Temizlik Deri Tekstil Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Güner tarafından kuruldu. 

Asperan İnşaat Temizlik Deri Tekstil Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit,seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri,boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. d. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. e. Her türlü nalburiye işleri yapmak TEMİZLİK a. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. b. Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak. c. Her türlü ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere, sürüngen ve kemirgen kontrolünü ve ilaçlamasını yapmak.Haşere ilaçlamasında kullanılan ilaçların, makine ve ekipmanların alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. DERİ a. Ham, mamul veya yarı mamul deri almak, satmak, deri ithalatı ve ihracatı ile uğraşmak. b. Ham deriden; mamul deri, kösele, vidala, zik ve süet imal etmek, bunların ithalatı ve ihracatını yapmak. Tabakhane tesisleri kurmak. c. Her nevi deri, güderi ve deriden mamul giyim eşyası; kürk, mont, kaban, ceket, yelek gibi ürünlerin imalatını yapmak ve fason olarak yaptırmak. d. Deriden mamul sümen, koltuk, kalemlik, kitaplık gibi ürünlerin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. TEKSTİL KİMYASALLARI a. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. b. Her türlü temizlik malzemeleri, sıvı, toz ve katı deterjan çeşitleri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların imalini, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımı,satımı, ithalini, ihracını, komisyonunu, dağıtım ve pazarlamasını yapmak. c. Her türlü tekstil kimyasallarının alımı, satımı, ithalatı,ihracatı ve pazarlamasını yapmak.


Geri Dön