28 / 04 / 2024

Asrın Sarayları 2 ne zaman teslim!

Asrın Sarayları 2 ne zaman teslim!

Firma: Zeray İnşaat

Proje: Asrın Sarayları 2

Asrın Sarayları 2 projesi Zeray İnşaat tarafından Koceli 'de inşa ediliyor. Kocaeli Asrın Sarayları 2 ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.



Zeray İnşaat tarafından yaşama geçirilen Asrın Sarayları 2 projesi Kocaeli'de konumlandırılıyor. Önümüzdeki aylarda satışa çıkarılması beklenen Kocaeli Asrın Sarayları 2 projesi toplamda 55 konuttan meydana gelecek.


Asrın Sarayları projesinde bahçe dubleksi, normal daire ve çatı dubleksi tipinde konutlar bulunuyor. Kocaeli Asrın Sarayları Evlerinde yer alan dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Asrın Sarayları 2 satılık daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları henüz belirlenmedi. Belirtildiğinde sitemizden ulaşabilirsiniz. Asrın Sarayları 2 satış ofisi numarası 444 3 169 olarak belirlendi.


Asrın Sarayları 2 evlerinde güvenlik, yüzme havuzu, spor sahası ve otopark gibi imkanlarda mevcut durumda. Asrın Sarayları 2 ne zaman teslim sorusunun yanıtı şöyle:


Asrın Sarayları 2 ne zaman teslim?


Kocaeli Asrın Sarayları projesinin inşaatına 2013 yılının Eylül ayında başlanacak. Asrın Sarayları 2 ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 30 Nisan 2014 cevabı veriliyor. 


Asrın Sarayları 2 nerede?


Proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 3 169 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Asrın Sarayları 2 projesi Kocaeli Gülçatı Konaklarının yakınında inşa ediliyor. 


Asrın Sarayları 2 iletişim:

Telefon: 444 3 169

Web Adresi:  www.zerayinsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön