01 / 05 / 2024

Assan Panel, Işık Üniversitesi'nde uygulamalı eğitim verdi!

Assan Panel, Işık Üniversitesi'nde uygulamalı eğitim verdi!

Assan Panel, Işık Üniversitesi ve Çatıder İşbirliği ile Işık Üniversitesi mimarlık ve inşaat mühendisliği bölüm öğrencilerine uygulamalı eğitim verdi. Uygulamalı eğitim verirken eğitim süreçlerine reel sektör olarak da katkıda bulunuyor.



Kibar Holding şirketlerinden Assan Panel, Işık Üniversitesi ve Çatıder İşbirliği ile Işık Üniversitesi mimarlık ve inşaat mühendisliği bölüm öğrencilerine uygulamalı eğitim verdi. Öğrencilere endüstriyel çatı ve cephe kaplama malzemelerini ve malzemelerin sağladığı yalıtım avantajları anlatılırken eğitim süreçlerine reel sektör katkısı da sağlanmış oldu.


Kibar Holding şirketlerinden Assan Panel, Işık Üniversitesi mimarlık ve mühendislik bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verdi. Işık Üniversitesi ve Çatıder işbirliği ile yapılan uygulamalı eğitimlere çok sayıda öğrenci katıldı. Bu yıl 5 üniversitede yapılacak uygulamalı eğitimler önümüzdeki yıllarda da devam edecek.


Türkiye’nin tüm bölgelerinde ısı, su, ses ve yangın yalıtımı konularında farkındalık oluşturmak amacıyla toplantılar da düzenleyen Assan Panel, bu yolla tüketicileri bilgilendiriyor. Assan Panel uzmanları yalıtım konusunda detaylı bilgiler verirken, sağladığı enerji tasarrufunun yanı sıra yüksek güvenlik standartlarını da anlattı.


Assan Panel; İstanbul Tuzla, İskenderun, Balıkesir ve Ürdün’de kurulu bulunan dört tesisinde yıllık toplam 9,5 milyon m² üretim gerçekleştiriyor. Yüksek güvenlik standartlarıyla ve çevreye duyarlı üretim anlayışıyla çalışan Assan Panel, ürünlerinde yangın güvenliği sağlayan poliüretan, PIR (poliizasiyanurat), taşyünü yalıtım malzemelerini kullanmaktadır.



Geri Dön