02 / 05 / 2024

Astoria AVM girişinin üstünde kalan katlar ofise çevrildi!

Astoria AVM girişinin üstünde kalan katlar ofise çevrildi!

İstanbul Esentepe’de 2008 yılında kapılarını açan Astoria AVM, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek ziyaretçileri ile buluşuyor. Eski halinden farklı olarak Astoria AVM girişinin üstünde kalan katları ofislere çevrildi...



İstanbul Esentepe’de 2008 yılında kapılarını açan Astoria AVM, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek ziyaretçileri ile buluşuyor. Eski halinden farklı olarak Astoria AVM girişinin üstünde kalan katları ofislere çevrildi. Amaç, iş yaşamının gerçek ihtiyaçlarına yanıt verebilen bir AVM oluşturmak.



Bu amaçla 15 milyon TL’lik bir yatırım daha yapıldı. Yenileme çalışmaları kapsamında her kat, kendi içinde yeniden organize edildi. Astoria AVM’nin giriş katında hediyelik eşya, aksesuar, telekomünikasyon, tekstil ve geniş teraslara sahip kafe markaları bulunuyor. Kempinski Residences A ve B Kule girişlerinin olduğu -1. katta ise moda ve tasarım markaları ile Migros ve Vatan Bilgisayar yer alıyor. Yeme-içme mekanları, Jatomi Fitness ve ATM’ler ise AVM’nin -2. katında bulunuyor. AVM’nin hizmet katı olan -3. katta ise terzi, kuaför, lostra, güzellik merkezi, seyahat acen-tesi, çiçekçi ve oto yıkama birimler faaliyet gösteriyor.



Gayrimenkul Türkiye 


Geri Dön