05 / 05 / 2024

Astro Beylikdüzü nerede?

Astro Beylikdüzü nerede?

Firma: Batı Yapı A.Ş

Proje: Astro Beylikdüzü

Daire teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanan Astro Beylikdüzü Evleri projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki satış süreci devam eden Astro Beylikdüzü nerede?



Batı Yapı tarafından inşa edilen Beylikdüzü Astro Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Her dairenin kendine ait özel depo alanı bulunan proje 42 adet home offise ve 9 adet dükkandan meydana geliyor. 


Astro Beylikdüzü Rezidans'ta 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 160 bin TL'den, 2 oda 1 salon dairelerin ise 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'de hayata geçiriliyor.  Astro Beylikdüzü  nerede sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Batı Yapı Astro Beylikdüzü projesinde yer alan dairelerin alanları 47 metrekareden başlıyor, 93 metrekareye kadar yükseliyor. Projenin sosyal donatıları içerisinde ise toplantı odaları, kafeterya, açık hava barbekü terası, şömine köşeleri, bilardo, hobi alanları ve tv – sinema ve sunum odaları mevcut.


Batı Yapı Astro Beylikdüzü lokasyon olarak Ambarlı Limanına 1 km, TEM bağlantı yoluna 3 km, E-5 karayoluna 2 km, havaalanına 15 km, deniz otobüslerine 4 km ve Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta yer alıyor. Çevresindeki okul, ve hastane gibi alanlara yürüyüş mesafesinde bulunan proje West İstanbul Marina'ya 2 dakikalık mesafede konumlanıyor. 


Astro Beylikdüzü nerede?

Adres:Marmara Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, No: 219 PK:34524 Beylikdüzü / İstanbul 


Beylikdüzü Astro Evleri iletişim

Tel: 444 49 33

Web: http://www.astrobeylikduzu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön